Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
augustus 0 %
september 3 %
oktober 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 16
ALGEMENE ZAKEN 
Archiefcommissie  Algemeen Lid  Info?
Onderhoudscommissie  Voorzitter  Info?
COMMERCIELE ZAKEN 
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Vrienden van Roomburg  Secretaris  Info?
FINANCIELE ZAKEN 
Barcommissie  Coördinator Keuken  Info?
Materiaalcommissie  Inkoper  Info?
Materiaalcommissie  Materiaalbeheerder Senioren  Info?
LIJNORGANISATIE 
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator E8-lijn Meisjes  Info?
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator F3/6-lijn Jongens  Info?
Teamcoaches & -managers  Teamcoach MA3  Info?
SECRETARIAAT & COMMUNICATIE 
Jeugdbestuur  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Communicatie Expert  Info?
TECHNISCH HART 
Arbitrage Commissie  Voorzitter  Info?
Mijn Roomburg App
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
- Opzeggen (concept) 

We hopen natuurlijk niet dat je opzegt, maar als je dat toch doet om welke reden dan ook, houd je dan goed aan de uiterlijke opzegtermijn. Wij willen ook graag weten waarom je opzegt, wij kunnen er vaak wat van leren.

Elk jaar worden op 1 mei voor de junioren en op 1 juni voor de senioren (incl. de  spelers die de overstap maken naar de senioren) alle lidmaatschappen stilzwijgend en automatisch verlengd.
Als je dat niet wilt, dien je dat vóór de aangegeven datum (dus resp. 1 mei en 1 juni) aan de ledenadministratie te melden. Dat kan per mail naar [email protected] of schriftelijk naar Postbus 11077, 2301 EB te Leiden.
Als je dat niet doet, ben je automatisch opnieuw lid en contributie voor het daaropvolgende seizoen verschuldigd. Let op, een (mondelinge) melding aan coaches, medespelers etc. is dus geen opzegging. Opzeggen kan uitsluitend bij de ledenadministratie.

Alleen leden die eindexamen doen voor de middelbare school en wachten op de uitslag van loting of decentrale plaatsing voor een studie, kunnen zonder kosten na 1 juni opzeggen. Dit moet dan wel van te voren aan de ledenadministratie worden doorgegeven. Zodra de uitslag van de examens/loting/plaatsing bekend is kan het lid alsnog opzeggen, mits dit binnen 10 dagen na de uitslag gedaan wordt.

Op andere momenten opzeggen of van lidmaatschapsvorm veranderen is niet mogelijk. Ook (langdurige) blessures, zwangerschappen, stages, verhuizingen en dergelijke zijn geen grond voor tussentijds opzeggen en/of restitutie van contributiegeld.
 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?