Training en coaching - Keeperscorner (kopie)


Coördinatie en informatie:
Merlijn Thunnissen / 06-48 50 85 51 / [email protected]


Woensdag 29 augustus starten de GoalieWorks keeperstrainingen op Alecto
We starten weer op 29 augustus. Net als vorig seizoen starten we met de keeperstrainingen op Alecto. Na de winterstop komen we weer naar Roomburg.
Deze trainingen zijn alleen voor de vaste keepers. Wisselkeepers van de F, E en D jeugd kunnen op vrijdag meetrainen, hier volgt nog info over.

Nieuwe keepers moeten zich eerst aanmelden op de site van GoalieWorks.

Zorg dat je de App van GoalieWorks download. Hierop zie je wanneer de trainingen zijn en alleen hier kan je je afmelden als je een keer niet kan. Tevens ontvang je feedback en filmpjes over jou via deze app.

Ook is de indeling gemaakt. Dit is samen gemaakt met Pirmin Blaak.
Onderstaand kan je zien wanneer je ingedeeld bent. Heb je hier een vraag over neem dan contact met ons op (zie bovenaan pagina).

Sessie 1  17.30 - 18.30
Pepijn Smits
Thijs van Kranenburg
Merel van Kampen
Lara van Erkel
Julia Schuiling
Linde Vleming
Fleur Delnoy

Sessie 2 18.30 - 19.30
Alice Stikkelman
Gijs Vlaming
Gijs Koster
Jessy Keijzer
Ciel de Jong
Emma van den Steenhoven

Sessie 3 19.30 - 20.30 
Bickel de Bruijne
Tobias Wagemakers
Thijs Wendt
Tijn van Werven
Julia Bentveld
Lotte van Sasse van Ysselt
Bart Lothmann


Goalieworks APP

Als je nieuw bent bij de keepersschool willen wij je vragen zo snel mogelijk aan te melden bij GoalieWorks. Keepers van vorig jaar zijn al aangemeld. Lukt het inloggen niet, mail dan naar GoalieWorks.

Ook willen we je vragen of je de Goalieworks app wilt downloaden uit de apple store. In deze app komen alle training te staan en kan je je ook afmelden als het echt niet lukt om te trainen. In deze app krijg je ook feedback over de jou als keeper door middel van filmpjes. Deze zijn alleen voor jou bestemd en door niemand anders te bekijken.
Heb je vragen neem dan gerust contact op met ons (zie bovenaan pagina).

Tot dan!


Vrijdag keepers inlooptraining

Op vrijdagmiddag is er een inlooptraining voor kinderen van de E- en D-jeugd om kennis te maken met het keepen. Alexander Wendt en Thijs Wendt verzorgen de training.

Sta jij komende zaterdag in het doel of vindt je keepen gewoon leuk en wil je weten wat je precies moet doen? Kom dan vrijdag gezellig trainen. Je hoeft je niet aan te melden.

Trainingstijd E - Jeugd: 16.00- 16.45 uur
Trainingstijd D - Jeugd: 16.45 - 17.30 uur

We willen op tijd starten dus zorg ervoor dat je op tijd met je met spullen aan op het veld staat. Vraag bij jouw coach/begeleider de sleutel van de locker, zodat je zelf bij je spullen kan.


Keepersmateriaal en lockers
Dit wordt verzorgt door de Materiaalcommissie. Zie op de site: Clubinfo --> Commissies --> Materiaal