Taptoe

maandag 2 oktober 2023   |   18:00 - 23:00   |   Geen locatie ingevoerd
De Taptoe 2023 is op maandag 2 oktober. We doen als grootste sportclub van Leiden met LHC Roomburg natuurlijk weer mee! Traditiegetrouw is het thema van de Taptoe: "Een lint van licht door Leiden”.

Wie mogen er meelopen?
Alle JO12/MO12 en JO10/MO10 teams, aangevoerd door Dames 1 en Heren 1. Meld je team aan via [email protected].

Begeleiding die meeloopt?
Per team vragen we minimaal 1, maximaal 2 begeleiders.

Hoe laat en waar beginnen?
Om 17:45 uur verzamelt Roomburg op de Sint Jorissteeg, net na het kruispunt met het Levendaal. Hier eindigt de optocht ook, dus handig om hier in de buurt eventuele fietsen neer te zetten.
Wij vertrekken als één groep om uiterlijk 17.55 naar de Kaasmarkt omdat we een beetje vooraan willen lopen en er later niet meer doorheen komen: op tijd zijn dus!! De afmars is om 19.30 uur precies. Onze stoet zal worden voorafgegaan door onze verlichte 'Roomburg' platte kar, met de Roomburgmolen erop.

Hoe laat en waar eindigen? 
Tussen 21:15-21:30 uur is de Taptoe afgelopen. Eindpunt: Oranjeboomstraat
Spreek goed af (als begeleider) met de ouders waar ze hun kinderen ophalen. Zorg ook dat kinderen een telefoonnummer van hun ouders op zak hebben!

Kleding en attributen? 
We hebben natuurlijk allemaal ons mooie Roomburg trainingspak aan! GEEN hockeysticks. Er is vanuit de organisatie verzocht dat de begeleiders ook in clubtenue lopen. Aangezien de meeste ouders geen Roomburg tenue hebben, is het handig om voor de begeleiding (ook) de trainers te strikken. Er is vanuit de organisatie tevens verzocht meer aandacht te geven aan het thema "Een lint van licht door Leiden".  Daarom graag per team zelf lampionnetjes, breekstaafjes, lampjes etc. meenemen.  Let op, dit is aan alle verenigingen gevraagd, dus dit soort attributen zullen snel uitverkocht zijn (bij de Action etc.).

Aanmelden
LAAT WETEN MET HOEVEEL JULLIE TEAM KOMT, door per team te reageren via [email protected]. Hier kan je ook je vragen kwijt.

Het wordt vast weer een heel feestelijk gezicht!