Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juni 48 %
juli 0 %
augustus 100 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 8
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E8-tallen   Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E6-tallen  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris F  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Wedstrijdsecretaris  Info?
Juniorencommissie  Zaalhockeycommissaris  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Barinfo - Taken 

Nuttige informatie (pdf):

Zelf een bardienst inplannen (voor ouders van junioren) op zaterdag of zondagochtend

Kassasysteem - betalen, opwaarderen

Hulpdiensten van barouders op zaterdag of zondagochtend

Hulpdiensten van gastouders (wedstrijdtafel) op zaterdag

Instructie EHD (keuken) zaterdag

Instructie opruimdienst zaterdag

Instructie EHD zondag vroege dienst

Instructie EHD zondag late dienst

Instructie EHD zondag opruimdienst


Contactpersoon: Jesper Zijlstra (voorzitter) [email protected]


Bardienst door-de-week:

Met de aanstelling van 2 barmedewerkers (Peter Braas en Frank Vermeend) is de bar op doordeweekse dagen geopend van 16.30 tot 24.00 uur. Laatste ronde om 23.30 uur, bar dicht om 24.00 uur. Laatste aanwezigen vegen even, het meubilair kan blijven staan. Clubhuis uiterlijk dicht om 00.30 uur. De keuken is geopend voor een daghap van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. Voor tosti’s e.d. gelden deze tijden niet.

 

Bardienst zaterdag:

Het clubhuis wordt op zaterdag om 08.00 uur geopend door het dienstdoende barhoofd.

De bar is geopend van 08.30 tot een uur na de laatste wedstrijd.

De bardienst wordt verzorgd door ouders van de thuisspelende junioren. De ouders ontvangen een e-mail als zij opgesteld staan voor bardienst. De diensten zijn verdeeld in blokken van 2 uur en worden ook gepubliceerd in het bardienstrooster op de website.

Namens de barcommissie is de hele zaterdag een barhoofd ter ondersteuning aanwezig.

De keuken wordt bezet door de elftalhulpdienst.

 

Elftal-Hulp-Dienst zaterdag:

Elk juniorenlid van een B- of A-team is verplicht om bij toerbeurt Elftal-Hulp-Dienst te doen. De C-teams worden om de beurt ingezet voor de opruimdienst aan het eind van de zaterdag.

De teamleden die EHD hebben (maximaal 3 personen tegelijk) melden zich bij de start van hun dienst bij het barhoofd.

De EHD werkt alleen in de keuken en staat onder leiding van het barhoofd of keukenhoofd.

De wedstrijdsecretaris junioren stelt voor elke zaterdag twee teams voor EHD op (van 08.30 tot ongeveer 14.00 uur en van 14.00 uur tot sluit) en een team voor de opruimdienst en publiceert dit tijdig bij het wedstrijdschema.

De aanvoerder, coach of manager van het team wijst teamleden voor de EHD aan, zodat de keuken altijd door minimaal twee personen (maximaal 3 personen) is bezet. De keuken sluit op het moment dat het barhoofd dit bepaalt (meestal rond 19.15 uur), daarna moet de keuken en de bar worden opgeruimd en schoongemaakt door de laatste teamdienst.

Het C-team dat opruimdienst heeft meldt zich na afloop van de wedstrijd als team bij het barhoofd. Deze deelt bezems, vegers en blikken uit.

Houd er rekening mee dat afhankelijk van de drukte deze opruimdienst tot 19.30/20.00 uur kan duren. Het team kan pas vertrekken als het barhoofd daar toestemming voor heeft gegeven.

 

Bardienst en Elftal-Hulp-Dienst zondag:

(Op zondag van 08:30 – 10.45 uur wordt de barbezetting verzorgd door barouders van junioren en F- en Funkey)  

Ieder seniorenteam is verplicht om bij toerbeurt elftalhulpdienst (keuken- en bardienst) op zondag te doen. De indeling wordt gemaakt door de barcommissie en gepubliceerd bij het wedstrijdschema op de website. De teamleden met BD/EHD ontvangen per 1,5 uur een consumptie.

De diensten zien er als volgt uit:

-       Vroege dienst van 10.30 tot ca. 15.30 uur

      Zowel in de keuken als achter de bar zijn minimaal twee mensen nodig. Vanaf 11 uur is de keuken open  Vanaf 12 uur zijn er frituurhappen aanwezig

-       Late dienst van 15.00 tot ca. 20.30 uur

      Zowel in de keuken als achter de bar zijn minimaal twee mensen nodig. De keuken gaat om 19.15 uur dicht, de aanwezige keukendienst ruimt de keuken vervolgens op en maakt daar schoon. De bardienst zorgt voor aanvulling van de ijskastjes en opruimen en schoonmaken van de bar.

      Gedurende de middag is het betreffende team verantwoordelijk voor het opruimen en verzamelen van glaswerk in en om het clubhuis. Vanaf 18.00 uur ligt deze taak bij de opruimdienst.

-      Opruimdienst vanaf 18.00 uur tot sluit en ter ondersteuning van de late dienst.

      Voor deze dienst is bij voorkeur het hele team, doch minstens vijf teamleden tot uiterlijk 21.00 uur beschikbaar.

Van 12.00 uur tot sluit is Peter Braas als barmanager aanwezig. Zijn verzoeken en aanwijzingen worden door alle bar- en elftalhulpdiensten opgevolgd. Aan het einde van de dag stuurt hij het opruimen en schoonmaken aan.

 

De verantwoordelijkheid voor de indeling van teamleden bij een bardienst/EHD ligt bij de aanvoerder/manager van het team.

 

Wat verder van belang is:

-       Getracht wordt  ieder team een gelijk aantal keer in te delen per seizoen, dit is echter niet altijd mogelijk. Teams die gedurende het seizoen verzoeken hebben qua speeltijd, bijvoorbeeld altijd op eenzelfde tijd, of nooit tegelijk met een ander team i.v.m. invallers, worden mogelijk voor meer bardiensten ingedeeld. Deze verzoeken zorgen er namelijk voor dat dezelfde teams vaker op de bardiensttijden spelen, waardoor het eerlijk en evenredig verdelen van de bardiensten zo goed als onmogelijk wordt

-       Op het niet komen opdagen van (spelers van) een team staan sancties

-       Afzeggen van een bardienst is niet mogelijk, eventuele vervanging moet zelf geregeld worden

 

Speciale aanvragen

Een commissie of team kan de barcommissie verzoeken om een extra bardienst te verzorgen.

Dit betreft dan bardiensten voor (oefen)wedstrijden buiten het door de KNHB vastgestelde competitieprogramma of voor speciale activiteiten van een commissie.

Een dergelijk verzoek moet uiterlijk twee weken voor de gewenste datum bij de barcommissie ingediend worden per mail aan [email protected]

 

Het koken en nuttigen van maaltijden (ook alleen maar soep) is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van de barcommissie.

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?