Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juni 48 %
juli 0 %
augustus 100 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 8
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E8-tallen   Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E6-tallen  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris F  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Wedstrijdsecretaris  Info?
Juniorencommissie  Zaalhockeycommissaris  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Lid worden - Opzeggen 

We hopen natuurlijk niet dat je opzegt, maar als je dat toch doet om welke reden dan ook, houd je dan goed aan de uiterlijke opzegtermijn. Wij willen ook graag weten waarom je opzegt, wij kunnen er vaak wat van leren.


Elk jaar worden op 1 mei voor de junioren en op 1 juni voor de senioren (incl. de  spelers die de overstap maken naar de senioren) alle lidmaatschappen stilzwijgend en automatisch verlengd. Als je dat niet wilt, dien je dat vóór de aangegeven datum (dus resp. 1 mei en 1 juni) aan de ledenadministratie te melden. Dat kan per mail naar [email protected] of schriftelijk naar Postbus 11077, 2301 EB te Leiden. Als je dat niet doet, ben je automatisch opnieuw lid en contributie voor het daaropvolgende seizoen verschuldigd. Let op, een (mondelinge) melding aan coaches, medespelers etc. is dus geen opzegging. Opzeggen kan uitsluitend bij de ledenadministratie.


Alleen leden die eindexamen doen voor de middelbare school en wachten op de uitslag van loting of decentrale plaatsing voor een studie, kunnen zonder kosten na 1 juni opzeggen. Dit moet dan wel van te voren aan de ledenadministratie worden doorgegeven. Zodra de uitslag van de examens/loting/plaatsing bekend is kan het lid alsnog opzeggen, mits dit binnen 10 dagen na de uitslag gedaan wordt.


Op andere momenten opzeggen of van lidmaatschapsvorm veranderen is niet mogelijk. Ook (langdurige) blessures, zwangerschappen, stages, verhuizingen en dergelijke zijn geen grond voor tussentijds opzeggen en/of restitutie van contributiegeld.

 


 

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?