Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
februari 0 %
maart 29 %
april 6 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 5
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris B-lijn meisjes  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris C-lijn meisjes  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 25 februari 2018
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Thuis D06 Dordrechtse Mixed Hockey Club D2
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Lid worden - Opzeggen 

Opzeggen


We hopen natuurlijk niet dat je opzegt, maar als je dat toch doet om welke reden dan ook, houd je dan goed aan de uiterlijke opzegtermijn. Wij willen ook graag weten waarom je opzegt, wij kunnen er vaak wat van leren.


Elk jaar worden op 1 mei voor de junioren en op 1 juni voor de senioren of spelers die de overstap maken naar de senioren alle lidmaatschappen stilzwijgend en automatisch verlengd. Als je dat niet wilt, dien je dat vóór de aangegeven datum (dus resp. 1 mei en 1 juni) per mail ([email protected]) of schriftelijk (postbus 11077, 2301 EB Leiden) aan de ledenadministratie te melden. Als je dat niet doet, ben je automatisch opnieuw lid en contributie voor het daaropvolgende seizoen verschuldigd. Let op, een (mondelinge) melding aan coaches, medespelers etc. is dus geen opzegging. Opzeggen kan uitsluitend bij de ledenadministratie.


Alleen leden die eindexamen doen voor de middelbare school en wachten op de uitslag van loting of decentrale plaatsing voor een studie, kunnen zonder kosten na 1 juni opzeggen. Dit moet dan wel van te voren aan de ledenadministratie worden aangegeven. Zodra de uitslag van de examens/loting/plaatsing bekend is kan het lid alsnog opzeggen, mits dit binnen 10 dagen na de uitslag gemeld wordt.


Op andere momenten opzeggen of van lidmaatschapsvorm veranderen is niet mogelijk. Ook (langdurige) blessures, zwangerschappen, stages, verhuizingen en dergelijke zijn geen grond voor tussentijds opzeggen en/of restitutie van contributiegeld.

 


 

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?