Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
februari 0 %
maart 29 %
april 6 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 5
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris B-lijn meisjes  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris C-lijn meisjes  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 25 februari 2018
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Thuis D06 Dordrechtse Mixed Hockey Club D2 (O)
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Algemeen - Lid worden - Welkom 

Leuk dat je lid wilt worden van LHC Roomburg, de enige hockeyclub van Leiden. Wij hebben een rijke historie en weten tophockey goed te combineren met breedtehockey en gezelligheid. Met 800 jeugdleden hebben we een grote schare jeugdhockey op de zaterdagen en een enkele zondagochtend.


Roomburg heeft ruim 1300 leden en beschikt over 3 kunstgrasvelden, waarvan 1 een waterveld (nieuw aangelegd 2016) is. Door de week traint het Stedelijk Gymnasium en Bonaventura Lyceum op onze velden en maken ook gebruik van onze buitenkleedkamers. De binnenkleedkamers worden door de week omgetoverd tot een kinderparadijs door Stichting Kinderopvang ’t Kasteel die naschoolse opvang biedt.


Bij Roomburg kun je op verschillend niveaus hockeyen. We hebben prestatiehockey (alle eerste en tweede teams bij de junioren en Dames 1 en 3 en Heren 1 en 2), maar natuurlijk ook recreatief hockey. De jongste jeugd traint op zondagochtend; alle andere jeugdteams spelen op zaterdag en een enkele keer op zondag. Senioren en Veteranen spelen op zondag.


Roomburg heeft ook een bloeiend veteranenhockey, waarbij de heren veteranen A hoofdklasse spelen en dames veterinnen A gaat komend jaar naar de hoofdklasse. Dames vanaf jaar 30 jaar of ouder kunnen meespelen in competitieverband met de Dinsdag Veterinnen.


Veel ouders met kinderen die gaan hockeyen, vinden het leuk om zelf ook het spelletje onder de knie te krijgen. Dat kan bij de Trimmers die op maandagavond trainen en geregeld ook wedstrijden spelen.


Het hockeyseizoen loopt vanaf 1 september tot eind juni. Tijdens de winterstop in de maanden januari en februari, spelen alle jeugdteams in de zaal. Senioren kunnen deelnemen aan zaalhockey of midwintercompetitie.


Naast trainingen en wedstrijden organiseert Roomburg heel veel andere activiteiten voor zowel junioren als senioren. Te denken valt bijvoorbeeld aan allerlei toernooien waaronder het beroemde PIMS maar ook het D-Molentoernooi en het pannenkoekentoernooi voor de jongste jeugd en het familietoernooi, clinics, CD-feesten, AB-feesten en Sinterklaas.


De teamindelingen Junioren en Senioren worden tijdig gepubliceerd op de website.


We wensen je een hele fijne tijd toe op onze vereniging.  


Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?