Molentoernooi

zondag 19 juni 2022   |   09:00 - 18:00   |   Clubhuis, binnen en buiten

Het Molentoernooi is een recreatief toernooi voor de D-juniorenteams en staat garant voor sportiviteit en gezelligheid. Het leukste toernooi van het district!

 

Het Molentoernooi wordt met vier poules van maximaal vijf teams gespeeld. Elk team neemt een scheidsrechter mee. De hele dag staat er limonade klaar en tussen de middag zorgen wij voor een geweldige lunch met veel verse groente en fruit en een overheerlijke hamburger.

 

Tussen de wedstrijden door kunnen de teams de stormbaan op, zijn er sportieve spelletjes, worden er teamfoto' s gemaakt. Het toernooi eindigen we uiteraard met de prijsuitreiking. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een mooie medaille naar huis gaat. Uiterlijk 16.30 uur sluiten we af.

 

Het inschrijfgeld bedraagt €190,- per team van maximaal 15 spelers en 2 begeleiders (extra spelers of begeleiders € 10,- per persoon).

 

Schrijf je direct in door een mail te sturen naar: [email protected]

 

Vermeld bij de inschrijving: 

1.     Naam hockeyclub

2.     Team

3.     Naam contactpersoon

4.     Telefoonnummer contactpersoon

 

Nadat jouw team is aangemeld, checken wij aan de hand van de samenstellingen van de poules of we het team kunnen plaatsen. Wij bevestigen de plaatsing met een e-mail.
In deze e-mail vermelden we ook het rekeningnummer voor het inschrijfgeld.

 

·       Aanmelden kan tot uiterlijk 5 juni 2022.

·       Na ontvangst van de aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging.

·       Met deze bevestiging ben je nog niet verzekerd van plaatsing. Als de poules gevormd zijn wordt de plaatsing bevestigd en ontvang je het rekeningnummer waarop het inschrijfgeld (€190,- per team) kan worden overgemaakt. 

·       De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld ontvangen is.

·       Vóór 10 juni 2022 moet het inschrijfgeld betaald zijn. 

 

We zien jullie, voor veel hockeyplezier, op 19 juni!

De Evenementencommissie LHC Roomburg