Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
april 45 %
mei 23 %
juni 9 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 6
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E8-tallen   Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E6-tallen  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris F  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Nieuwsoverzichten - ( TOPHOCKEY VROUWEN )
Roomburg D1 – Derby D1: 4-2
 
23-4-2018 | 

Na het zeer teleurstellende resultaat vorige week tegen Forescate (3-2 in het voordeel van Forescate), waarbij wij met name de eerste helft niet op ons best waren, Forescate opnieuw een stugge tegenstander bleek, maar vooral de arbitrage in deze wedstrijd de sterkste partij bleek, konden wij deze zondag wel weer een positief resultaat gebruiken. Met nog vers in de herinnering de uitwedstrijd tegen Derby, die in de allerlaatste minuut eindigde in een gelijkspel na een zo goed als zekere overwinning, wisten we dat ook vandaag de tegenstander geen makkelijke zou zijn. We moesten Miek en Lau missen en daarbij was het behoorlijk warm maar dankzij de invallers Esther, Judith en Kiki hadden we gelukkig genoeg wissels. Team van de week was MF3, dat ons heel hard stond aan te moedigen.

Derby begon fel aan de wedstrijd maar door 2 briljante reddingen van Daya en een goed verdedigde strafcorner tegen, lukte het de tegenstander niet de wedstrijd naar de hand te zetten. We hadden aanvankelijk wel moeite uit de druk van Derby te komen, maar in het tweede gedeelte van de eerste helft, kregen wij meer controle en werden onze aanvallen ook steeds gevaarlijker. Het eerste doelpunt maakte Fien nadat Jans uit een aanval een strafcorner wist te slepen. Niet veel later kon Lieke het tweede doelpunt op haar naam schrijven uit een mooie combinatie van Kiek via Bo naar Lieke. Vlak voor rust maakte Esther een schitterend doelpunt via een mooie assist van Lieke. Met 3-0 de rust in lijkt riant, maar denk aan de wedstrijd tegen Dordrecht en u snapt dat wij er nog niet helemaal gerust op waren.

Kennelijk was dat ook voelbaar op het veld want waar wij voor rust het spel volledig domineerden, veranderde dat beeld gedurende de tweede helft. In het begin speelden wij nog zeer aanvallend en creëerden nog diverse kansen, waarbij na een prachtig combinatiespel tussen Mies, Lieke en Chaja Lieke de assist van Chaja kon verzilveren. Bij een 4-0 voorsprong leek de overwinning zeker, maar Derby liet het er niet bij zitten en bleef azen op doelpunten. Dat lukte ook nog, want op een of andere manier ontbrak het bij ons aan scherpte en leden wij nodeloos balverlies. Dat resulteerde in 2 tegendoelpunten met als gevolg een zeer chaotische en paniekerige eindfase. Vlak voor eind leek Derby het nog tot 4-3 te brengen maar opnieuw was het Daya die nog steeds focus had en zodoende bleef de uitslag 4-2. Belangrijke en welverdiende punten van de dames!

Niet alleen wij, maar ook heren 1 won de wedstrijd tegen Warande ondanks opnieuw een blessure (beterschap Puck!!!); heren 2 is een stapje dichterbij het kampioenschap na hun geweldige overwinning op Amsterdam en dames 3 blijft ook goed spelen, won van HDM en zijn nu 8 punten los van de nummer 2. Een geweldige zondag dus, hopelijk volgende week ook weer zulke mooie resultaten. Wij spelen dan uit op Dopie, dit keer niet om 12.45 uur maar om 14.45 uur. Publiek is natuurlijk weer van harte welkom!

Staf en speelsters D1.

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?