Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
augustus 0 %
september 3 %
oktober 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 16
ALGEMENE ZAKEN 
Archiefcommissie  Algemeen Lid  Info?
Onderhoudscommissie  Voorzitter  Info?
COMMERCIELE ZAKEN 
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Vrienden van Roomburg  Secretaris  Info?
FINANCIELE ZAKEN 
Barcommissie  Coördinator Keuken  Info?
Materiaalcommissie  Inkoper  Info?
Materiaalcommissie  Materiaalbeheerder Senioren  Info?
LIJNORGANISATIE 
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator E8-lijn Meisjes  Info?
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator F3/6-lijn Jongens  Info?
Teamcoaches & -managers  Teamcoach MA3  Info?
SECRETARIAAT & COMMUNICATIE 
Jeugdbestuur  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Communicatie Expert  Info?
TECHNISCH HART 
Arbitrage Commissie  Voorzitter  Info?
Mijn Roomburg App
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Nieuwsoverzichten - ( TOPHOCKEY VROUWEN )
GroenGeel D1 – Roomburg D1: 1-2
 
25-6-2018 | 

Na winst op de IJssel moesten wij nog maar 1 punt halen om zeker te zijn van rechtstreekse promotie naar de eerste klasse. Natuurlijk wilden we liever het seizoen afsluiten met winst, maar de wetenschap dat een gelijkspel voldoende was, gaf wel wat rust (hoewel ik uit betrouwbare bron heb vernomen dat heel wat speelsters best een paar slapeloze nachten achter de rug hadden ondanks de oefeningen van Fleur…..).

De thuiswedstrijd tegen GroenGeel speelden wij gelijk. De tegenstander zette alles dicht en het lukte ons niet daar doorheen te breken. Daarom was de afspraak vanaf het begin af aan volle druk te zetten en dat deden we dan ook. Daarbij werden we aangemoedigd door heel veel supporters, heren 1, heren 2, dames 3, bestuursleden, ouders, familieleden, vrienden, wat een belangstelling!Na een aantal mooie combinaties van onze dames, kon GroenGeel opeens doorbreken en ondanks een k eurige verdedigende actie van Loes, kregen we toch een strafcorner tegen. Gelukkig vingen we die goed op en niet lang daarna bouwden we via Loes en Lau op, gaf Marjo de assist en scoorde Lieke, in haar laatste wedstrijd in dames 1, met haar backhand het eerste doelpunt, 0-1. Hoewel GroenGeel fel bleef spelen en het ons niet makkelijk maakte, hadden wij het meeste balbezit en ook veruit de meeste kansen. Zo kreeg Es via Marjo nog een prachtkans, maar die ging net naast. Ook 2 strafcorners die Eeke wist te forceren, gingen er niet in. Uiteindelijk was het Lau die uit een strafcorner, met haar backhand het tweede doelpunt wist te maken. Zo gingen we met 0-2 de rust in.

Na rust moesten we even wachten tot de ergste plassen op het veld waren opgedroogd maar daarna ging het weer in hoog tempo verder. We hebben de tweede helft mooi hockey laten zien, maar het scoren wilde maar niet lukken. Achterin werd goed rondgespeeld, de verdediging bleef geduldig loeren op een mogelijkheid naar voren te spelen en geregeld konden wij aanvallen. Helaas zonder resultaat tot Bo uit een mooie actie een strafcorner wist te slepen. Opnieuw scoorde Lau, maar volgens de scheidsrechter was de bal niet buiten de cirkel geweest en werd het doelpunt afgekeurd. Bij een 0-3 hadden we de wedstrijd rustig uit kunnen spelen, maar nu ontstond er paniek. GroenGeel benutte deze wat rommelige fase en wist na maar liefst 3 corners op rij een tegendoelpunt te maken. 1-2. De laatste fase ging het spel over en weer, er waren zeker nog kansen voor ons en ook GroenGeel was niet geheel ongevaarlijk maar dankzij het feit dat wij als collectief bleven spelen en er veel energie in stopten, bleef de stand in ons voordeel, 1-2. Het deed er totaal niet meer toe dat we de strafcorner die we in de allerlaatste minuut nog meekregen, niet verzilverden, de 3 punten waren voor ons en daarmee was promotie naar de eerste klasse een feit. Wat een prestatie van dit team, vorig jaar met veel moeite gepromoveerd naar de tweede klasse en nu op naar de eerste klasse. Wat een ontlading, wat een blijdschap op het veld.

We bedanken al onze trouwe supporters die er niet alleen deze zondag, maar ook al die andere zondagen waren om ons aan te moedigen; we bedanken het bestuur dat altijd vertrouwen in ons heeft gehad; we bedanken onze sponsoren die ons financieel hebben geholpen waardoor we in februari naar Barcelona konden; we danken onze filmcrew, Thijs en Christiaan die in weer en wind op de toren onze wedstrijden filmden; we bedanken onze vaste invallers, Kiki, Esther, Judith, Char en Faye die op cruciale momenten vaak heel belangrijk waren; we bedanken iedereen die ons op welke manier dan ook heeft geholpen afgelopen seizoen!

Dames 1 gaat zich vanaf half augustus voorbereiden op de competitie in de eerste klasse en dat zal ongetwijfeld een stuk zwaarder worden maar we hebben er nu al zin in! We nemen helaas wel afscheid van een paar trouwe speelsters: Anne Dollee was al na de winterstop naar Dames 3 overgestapt maar gaat nu helemaal stoppen. Elise zal ook niet blijven hockeyen; zij gaat na het behalen van haar diploma naar Utrecht om fysiotherapie te studeren; Lieke doet een stapje terug en gaat in dames 3 of 4 hockey en Fien zal met een grote club vriendinnen het jong-seniorenteam versterken. Er zullen ook nieuwe speelsters bij komen, maar de kern blijft en daar zijn we heel blij mee. Nu eerst een maand rust en genieten van een welverdiende vakantie! F

Fijne zomer en hopelijk tot in augustus langs de lijn! 

Dames 1

 

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?