Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
september 96 %
oktober 40 %
november 20 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 6
Bestuur 
  Coördinator Accomodatie  Info?
Juniorencommissie  Kwartiermaker Jongste Jeugd  Info?
Juniorencommissie  Trainingscoordinator A en B lijn  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris 2e Jaars F  Info?
Juniorencommissie  Voorzitter Commissie Prestatie Hockey   Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dames 1 2016-2017.jpg Heren 1 2016-2017.jpg ME3 teamfoto.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg Roomburg man.jpg
 


Nieuwsoverzichten - ( JUNIOREN )
Start huiswerkbegeleiding op Roomburg!
 
20-9-2017 | 

Vanaf maandag 25 september zal gestart worden met huiswerkbegeleiding op onze club. De huiswerkbegeleiding richt zich op de leerlingen van de middelbare school, maar ook de D jeugd met hun huiswerk uit groep 7 en 8 zijn van harte welkom. Roomburg streeft er altijd naar om het (top)sport klimaat te verbeteren voor hun leden. Om deze reden laat Roomburg, in samenwerking met 4 Homework, haar jeugdleden school en hockey op een plezierige manier combineren. De soms toch al beperkte tijd tussen school en training kan middels de huiswerkbegeleiding op de club effectief benut worden. Jeugdleden kunnen op maandag tot en met donderdag terecht in een speciaal voor hen ingerichte ruimte in het clubhuis om daar hun huiswerk te maken.

Heeft u interesse, neem dan vandaag nog contact op met 4 Homework via www.4homework.nl of stuur een mail naar [email protected]. Uw kind is altijd welkom om een middag vrijblijvend proef te komen draaien bij ons.

Voor de huiswerkbegeleiding op Roomburg zal voor de leden van Roomburg een speciaal tarief worden gehanteerd. Leerlingen van de middelbare school zijn welkom op alle dagen van de week en betalen hiervoor slechts het reguliere tarief van 2 middagen per week. Leerlingen van de basisschool zullen gemiddeld genomen voldoende hebben aan 1 middag per week. Voor hen geldt een korting van ruim 15%. De begeleiding van 4 Homework kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke aanpak. Deze visie en werkwijze zal ook op Roomburg het belangrijkste uitgangspunt zijn. En daarbij: na de training is het huiswerk ook nog eens af!

 

 
Inventarisatie wens voor huiswerkbegeleiding op Roomburg
 
7-6-2017 | 

Beste ouders,

Roomburg streeft er altijd naar om het (top)sport klimaat te verbeteren voor hun leden. Om deze reden wil Roomburg, in samenwerking met 4 Homework, de jeugdleden hun school en hockey op een plezierige manier laten combineren. Wij willen daarom graag huiswerkbegeleiding aan gaan bieden op onze club. Voor hier mee te beginnen willen wij inventariseren of hier behoefte aan is.

Het is de bedoeling dat de jeugdleden gebruik kunnen gaan maken van de huiswerkbegeleiding op maandag tot en met donderdag. Zo kunnen zij op de dagen waarop zij trainen voor de training huiswerk komen maken. Ook kunnen zij er voor kiezen om op andere dagen te komen voor de huiswerkbegeleiding, zodat de beschikbare tijd optimaal kan worden besteed. 

Uiteraard zal hier speciaal voor leden van Roomburg een gunstig tarief gehanteerd worden. Met dit bericht willen wij graag aan u vragen of u interesse hier in heeft. Zo ja, klik dan op deze link en beantwoordt de vragen:

https://goo.gl/forms/Hi53uDp1qyroFrdF2

Wij inventariseren na 1 juli 2017 de enquête dus vult u alstublieft de enquête hiervoor in. Bij voldoende animo zal er een start gemaakt worden met de huiswerkbegeleiding in het komende seizoen.

Met vriendelijke groet,

4 Homework en Sponsorcommissie LHC Roomburg

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?