Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
september 96 %
oktober 40 %
november 20 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 6
Bestuur 
  Coördinator Accomodatie  Info?
Juniorencommissie  Kwartiermaker Jongste Jeugd  Info?
Juniorencommissie  Trainingscoordinator A en B lijn  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris 2e Jaars F  Info?
Juniorencommissie  Voorzitter Commissie Prestatie Hockey   Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dames 1 2016-2017.jpg Heren 1 2016-2017.jpg ME3 teamfoto.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg Roomburg man.jpg
 
Nieuwsoverzichten - ( TOPHOCKEY MANNEN )
Zoetermeer H1 – Roomburg H1
 
19-9-2017 | 

Hoewel ik het verslag leuk zou kunnen inleiden met een Nederlands doch pakkend woord, veilig en reeds doeltreffend, begeef ik mij ditmaal op een wat exotischer taalgebied: Italiaans.

‘Acquisire esperienza è anche una forma di vittoria!

U denkt natuurlijk dat ik een hoop onzin uitkraam : "Vast wel weer een bal op z’n kop gehad”, maar neen, wanneer u het woordenboek erbij pakt zult u zien dat mijn uitspraken nimmer een hoopje opgehoeste cabaret-citaten zijn.

 

Voortvarendheid alom! Hoewel de uitslag het Eerste in de min laat staan is er qua individueel rendement toch vooruitgang geboekt.

Na vorige week met grote cijfers te hebben verloren stond ditmaal Zoetermeer op het programma.

 

Met mijn goede kornuiten Duco en Peul bevond ik mij afgelopen zondag in de Fredmobiel onderweg naar Zoetermeer. Met gulzige vragen van Duco, de tweelingbroer van Zac Efron, die mij in mijn diepste archieven over Leiden liet graven ( Duco komt namelijk uit Houten ) ging de tijd erg snel. Zoetermeer ligt , gezien het aantal fans dat was meegereisd, ook eigenlijk wel op een steenworp afstand van Zoetermeer.

 

Zoetermeer is echter geen onbekende van ons. Toen wij ons volop aan het prepareren waren vond er al een schermutseling tussen de Groen- Oranjes en de Blauw- Oranjes plaats: een streekderby was geboren!

Met een trainingsweek van heb je me nou daar vergaarde uw Eerste nog meer vechtlust, ambitie en ‘innerlijke drive’ . Zouden de 3 kegels ditmaal mee naar huis worden genomen? U leest het hieronder!

 

 

De wedstrijd:

 

Boudewijn stond ietwat beduusd om zich heen te kijken. Het fluitsignaal had nauwelijks geklonken of hij moest zijn ijzeren kooi alweer om zijn mombakkes trekken: de eerste korte corner van de wedstrijd was vergeven.

Desalniettemin hield onze verdediging stand.

Het Eerste bevond zich even in ‘Tornado-alley’ wanneer er een wervelwind van Oranjebroeken de cirkel keer op keer bestookten.

 

De schade bleef echter ( redelijk ) beperkt: Zoetermeer wist voor rust eenmaal te scoren.

 

In de tweede helft zouden uw immer goedlachse knapen het schroom van zich af hockeyen en Zoetermeer ‘a run for their money ‘ geven.

 

Het duurde dan ook niet lang of ‘the legend of the Roodenburgerstraat’ Floris Jan Fidelius Veau-Erique Chardonay Anstasius Marteyn-Pluyhter VII trok de stand via een fraaie actie gelijk.

 

Het slotakkoord bleek echter aan Zoetermeer toebedeeld waardoor uw equipe aan het einde van de strijd toch nog met lege handen stonden.

 

Desalniettemin kijken wij vooruit. Voor ons ligt een rustieke berg met daar bovenop geen schans zoals in Zoetermeer, maar een tastbare materie in de vorm van succes.

De lift omhoog vertrekt maar zit al erg vol, lukt het uw mannen toch nog om in te stappen en hun weg naar het befaamde succes te vervolgen?

 

U ziet het aankomend seizoen!

 

*Kunt u nu al niet wachten? Aanstaande zondag spelen uw mannen wederom een pot. Niet tegen Berkel noch tegen Zoetermeer maar tegen Rijswijk! Als dat geen steenworp afstand is weet ik het ook niet meer.

Aanstaande zondag: Rijswijk Heren 1 – Roomburg Heren 1 14:45

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?