Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juli 100 %
augustus 0 %
september 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 15
ALGEMENE ZAKEN 
Archiefcommissie  Algemeen Lid  Info?
Onderhoudscommissie  Voorzitter  Info?
COMMERCIELE ZAKEN 
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Vrienden van Roomburg  Secretaris  Info?
FINANCIELE ZAKEN 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Materiaalcommissie  Inkoper  Info?
Materiaalcommissie  Materiaalbeheerder  Info?
LIJNORGANISATIE 
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator E8-lijn Meisjes  Info?
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator F3/6-lijn Jongens  Info?
SECRETARIAAT & COMMUNICATIE 
Jeugd Commissie  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Communicatie Expert  Info?
TECHNISCH HART 
Arbitrage Commissie  Voorzitter  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Gouda D1 - Roomburg D1: 0-1

Na het wat teleurstellende gelijkspel tegen Dordrecht vorige week, was het zaak zondag van Gouda te winnen. Gouda is een taaie ploeg, die het ons thuis niet gemakkelijk heeft gemaakt. Pas vlak voor het eindsignaal lukte het ons destijds uit een strafcorner de overwinning veilig te stellen. Daarbij is uit spelen op Gouda ook niet altijd een voordeel…….

Miek is nog steeds herstellende van haar blessure, maar gelukkig speelden Kiki en Judith mee en inmiddels is ook Eeke weer de oude! In een heerlijk lentezonnetje begonnen beide partijen fel aan de eerste helft. Kansen waren er volop in de eerste helft, zowel voor Gouda als voor ons. Gouda wist de eerste strafcorner uit te lokken, maar onze verdediging stond als een huis en er was geen doorkomen aan. Aanvallen gingen over en weer en het was duidelijk dat wie deze wedstrijd het eerst zou scoren, de wedstrijd zou gaan winnen. Vlak voor rust kregen wij nog een strafcorner tegen, naar ons idee niet terecht. Hulde aan de scheidsrechters, want die namen ons protest over, wij mochten rustig uitslaan en zo gingen wij met een gelijkspel de rust in.

Na rust veranderde er in het spelbeeld niet veel. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, beide teams waren erop gebrand het eerste doelpunt te maken. Na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben, kreeg Bo een mooie pass via Lau en werd in de cirkel gehinderd door Gouda; wij kregen een strafcorner mee die Fien wist te verzilveren. 0-1.  Gouda nam daar vanzelfsprekend geen genoegen mee en verhoogde flink de druk op ons. We kregen heel wat aanvallen tegen, maar dankzij goed keeperswerk van Daya en een briljante redding van Loes op de achterlijn bleef de stand in ons voordeel. De laatste 10 minuten waren zeer stressvol, zeker toen Gouda vanuit een lange corner wist te scoren. Gelukkig had de scheidsrechter goed opgelet en keurde het doelpunt af omdat de bal rechtstreeks de cirkel in ging. We waren blij toen het eindsignaal klonk, weer 3 punten rijker.

We kunnen terugkijken op een goede wedstrijd waarbij we het als collectief hebben opgepakt. Complimenten aan de arbitrage op Gouda, die was zeer sportief en rechtvaardig.

Zondag as spelen we uit op Forescate. We hopen dat u ons komt aanmoedigen, het zal ongetwijfeld een mooie hockeypot worden. Na onze wedstrijd gaan we snel naar Roomburg, waar Heren 1 tegen Alecto aantreedt. Een spannende zondag dus met hopelijk mooie resultaten!

 

Staf en speelsters van Dames 1


terug naar vorige scherm

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?