Nieuwe Roomburg app is uit!

13-9 Nieuws De nieuwe mobiele Roomburg app voor iOS is uit!  
Android gebruikers, niet getreurd, de versie voor Android volgt binnen een week. 

Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers heeft Lisa een geheel nieuwe app gebouwd. Deze komt ook beschikbaar in de ons vertrouwde HC Roomburg variant. De nieuwe Roomburg app wordt als update aangeboden via Apple App store en Google Play store; daar hoef je dus niets voor te doen. Omdat wij afhankelijk zijn van het acceptatieproces bij Apple en Google, kunnen wij helaas geen harde datum noemen waarop de nieuw Roomburg app beschikbaar komt.

Waarschuwing iOS 12
De oude Roomburg app werkt niet goed onder de ook onlangs uitgekomen iOS 12 voor Apple apparatuur. Heb je iOS 12 ge├»nstalleerd? Dan moet je ook de mobiele Roomburg app updaten om deze te kunnen gebruiken.

Nieuwe app grote stap vooruit
De app heeft een nieuw design en ondersteunt de meest recente telefoons. Als je inlogt krijg je een persoonlijke tijdlijn te zien met wat voor jou (en je huisgenoten) de komende periode relevant is. Je kunt voortaan ook de presentie invullen voor al jouw huisgenoten. De andere gerealiseerde én de nog komende wijzigingen lees je in dit document: https://www.roomburg.nl/files/library/nieuwsberichten/roomburgappsep2018.pdf

Hoe kan ik inloggen? 
Net als bij de huidige app, log je in met jouw lidnummer en jouw wachtwoord. Als je jouw wachtwoord niet meer weet, kan je in het inlogscherm via de optie 'wachtwoord vergeten' jouw wachtwoord opvragen. 
N.b. Iedereen heeft afgelopen week een persoonlijke email ontvangen waarin ook het lidnummer is vermeld.

Lisa zal de komende periode waarschijnlijk regelmatig updates uitbrengen, zowel voor nieuwe functionaliteit als het oplossen van foutjes. Hou de app store dus in de gaten!

Vriendelijke groet, 
Mark de Vries / Alexander Drijver
Lisabeheer LHC Roomburg
 
13-9-2019 Algemeen