Inloop spreekuur Sponsorcommissie

8-11 Nieuws
Heeft jouw team een sponsor? Wil je zelf privé of zakelijk de club steunen? Weet je een leuke sponsor? Loop eens binnen op het sponsorspreekuur! De afgelopen jaren is het aantal sponsors van de club en teams enorm toegenomen. De sponsorcommissie zorgt dat al deze sponsors zich welkom voelen en betrokken worden bij de club. Het jaarlijkse sponsordiner en de 'langs de lijn borrels' worden dan ook steeds drukker bezocht.

Heeft jouw team een sponsor? Laat het ons weten!
Nog lang niet van alle teamsponsors hebben wij contactgegevens. Daardoor is kunnen wij hen niet uitnodigen voor deze evenementen. Dat is zonde, want als club willen wij ook deze sponsors bedanken. En wellicht kunnen we helpen bij het uitwerken van de sponsorsamenwerking. Extra korting op kleding en drukwerk? Extra mogelijkheden voor zichtbaarheid op de club, zoals een gratis vermelding bij de ingang? Er is van alles mogelijk!

Wil je sponsoren? Of weet je een sponsor? Wij denken graag mee!
De mogelijkheden voor sponsoring zijn talloos op de club. De wedstrijdbal tijdens een van de wedstrijden van een van de selectieteams? Vlaggen of borden op de club? Een logo op de website? Maar ook in de schermen in het clubhuis of andere uitingen in het clubhuis? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Teampot spekken? Draag een sponsor aan!
De sponsorcommissie weet als geen ander dat sponsorwerving niet makkelijk is. Daarom mag er best wat tegenover staan als leden sponsors aanbrengen bij de club. Voor iedere nieuwe sponsor kun je dan ook een bijdrage voor je teampot krijgen. Interesse? Loop even langs!

Dinsdag 13 November van 18:00 tot 19:00
Woensdag 14 November van 17:00 tot 18:00
Vrijdag 16 November van 17:00 tot 19:00
 
Maar je kunt ook altijd mailen: [email protected]
 
8-11-2019 Algemeen