Oproep aan alle trainers en coaches van jeugdteams

1-4 Nieuws

SpelerVolgSysteem LHC Roomburg vraagt jouw inbreng

Per vandaag zijn de SpelerVolgSysteem (SVS) formulieren weer opengezet voor alle trainers en coaches, ter beoordeling van de jeugdspelers die ze trainen en/of  begeleiden. We hechten veel waarde aan ieders input en ontvangen daarom graag van iedere coach / trainer een afzonderlijke beoordeling. We willen iedereen met nadruk vragen om deze z.s.m. in te vullen (uiterlijk zondag 14 april) zodat we de input kunnen gebruiken voor de team indelingen begin mei: zie SVS TIPS Bijsluiter voor instructies. Let op: score 1-5, waarbij 1 het hoogst is! De score is altijd in relatie tot teamgenoten.

Om het gemakkelijker te maken opent het formulier in de oude gegevens. Je hoeft dus alleen wijzigingen aan te brengen waar nodig. Als je het vorige keer fout hebt gedaan (bv 1-10 schaal), willen we wel graag dat je alles wijzigt.

Invullen van TIPS formulieren kan hier in de Roomburg app (rechtsonder via more – beoordelen) of via de Roomburg website (inloggen - boven in blauwe balk onder team – TIPS) na inloggen onder het eigen account (niet die van je kind!).

Doe je dit voor het eerst of weet je niet meer precies hoe het moet, raadpleeg dan de ‘SVS TIPS Bijsluiter – IOS instructie’ of de ‘SVS TIPS Bijsluiter – Browser instructie’ voor respectievelijk mobiel of PC.

Als je geen eigen lidnummer/wachtwoord weet om in te loggen, stuur dan een mail naar de secretaris Lijnorganisatie via [email protected] of app naar 06-11400807: je krijgt dan een mail uit Lisa met inloggegevens.

Veel succes met het invullen van de TIPS Formulieren!

 

Hartelijke groet en alvast dank,

 

Lijnorganisatie en Technisch Hart Roomburg

 
1-4-2019 Junioren