Bovelander kampen op Roomburg in de herfstvakantie

30-9 Nieuws
Bovelander en LHC Roomburg werken sinds enkele jaren samen om in de vakanties voor de jeugd hockeykampen op de club te verzorgen. Bovelander biedt in onze regio (Leiden en omgeving) deze kampen alleen bij ons aan. Zo ook in de herfstvakantie. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de kampen.

Bij onze driedaagse hockeykampen zonder overnachting starten we elke dag om 09.00 en duurt het programma tot 17.30. Daarna gaat iedereen lekker thuis slapen. Om een allround hockeyer te worden, leggen we de focus bij iedere training op een andere hockeytechniek.Ook komt er op ieder hockeykamp een International langs en krijg je een shirt en een bidon!

Mini Hockeykamp (6 t/m 9 jaar)
Voor de jongste hockeyers organiseren we het Mini Hockeykamp.
Door de verschillende toernooirondes en de trainingen staat het Mini Hockeykamp natuurlijk in het teken van hockey, maar doen we juist ook veel andere megaleuke activiteiten. We nemen de kids mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid.

Junior Hockeykamp (10 t/m 13 jaar)
De nieuwste technieken en trucs leer je van onze mastertrainers. Zo gaan we aan de slag met verdedigen, passing en 3D- skills, het duel, teamplay en natuurlijk scoren. Ook is er iedere dag een toernooironde van de Bovelander Hockeyleague. Op de laatste dag van het Junior Hockeykamp spelen we de finales. Lekker veel hockeyen dus!

Zowel de Mini als de Junior Hockeykampen worden gehouden op 21 oktober t/m 23 oktober
Meer informatie en inschrijven op https://www.bovelander.nl/kalender/

 
30-9-2020 Van het bestuur