Help Roomburg aan nieuwe speeltoestellen door je stem uit te brengen!

25-10 Nieuws
Ben jij klant bij de Rabobank Leiden-Katwijk? Dan kan jij ons helpen!

"Samen bereik je meer dan alleen."
Omdat Rabobank een coƶperatieve bank is, stellen zij een deel van hun winst beschikbaar voor het versterken van de lokale leefomgeving in de gemeenten Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Dit doen ze ondermeer via het Rabobank Wensenfonds.

Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Hiervoor kunnen verenigingen en stichtingen jaarlijks een wens indienen, en wanneer deze door de jury genomineerd wordt kan deze worden beloond middels stemmen van klanten en leden tot maximaal € 5.000,-!

Voor het Open Wijk Sportpark 'Nieuw Roomburg Park' willen we graag ons sport en spel-aanbod verbreden. We hebben daarom financiƫle steun gevraagd voor:
  • Voetbalgoaltjes
  • Groot voetbaldoel met basketbalbord
  • Tafeltennistafel
En onze wens voor LHC Roomburg is genomineerd!


Nu is het aan de klanten van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op onze wens voor 15 november. Vanaf dit weekend kunnen 70.000 particuliere klanten van Rabobank Leiden-Katwijk 3 stemmen van elk 15 euro uitbrengen op 111 genomineerde wensen. Onze leden mogen zelfs 4 stemmen verdelen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan onze wens.

Bankier jij bij de Rabo? Breng dan hier je stem voor ons uit!
 
25-10-2021 Van het bestuur