De jeugd kan weer gaan trainen (volgens strikt protocol)!

30-4 Nieuws De meeste van onze jeugdleden kunnen waarschijnlijk niet wachten om weer te beginnen met de hockey trainingen. Het opstarten van de trainingen kent echter wel een aantal voorwaarden waaraan we ons absoluut moeten houden, want nog steeds is het Corona-virus niet uitgebannen en moeten we rekening blijven houden met elkaar en ons houden aan onderlinge afspraken.

Het RIVM, de KNHB en het NOC/NSF hebben richtlijnen gepubliceerd die moeten helpen bij het minimaliseren van het risico op besmetting of overdracht van virus terwijl er toch door ons gesport wordt. Binnen onze club is dit vertaald naar een aangepast trainingsprogramma en protocollen waarin regels zijn opgenomen waaraan iedereen zich dient te houden.

Bekijk de protocollen aandachtig en neem als ouders de nieuwe regels goed door met je kinderen voordat ze naar de training komen.

De trainingen starten voor de Jongste Jeugd en D-lijn op 6 mei. De trainingen van de funkeys starten op 10 mei (ook op Roomburg) en die van de C-A lijn op 11 mei. Kijk voor het tijdstip waarop jouw team staat ingedeeld in dit schema of in de Roomburg app.

Wanneer we ons als club niet aan de opgestelde regels houden, riskeren we dat de gemeente besluit LHC Roomburg weer te sluiten. Daarom vragen we alle spelers en ouders om zich goed aan de protocollen te houden.

Heel veel plezier met trainen, Blijf gezond en let op elkaar!

Kijk naar:
•    Protocol JJ en D-lijn (t/m 12 jr)
•    Protocol A t/m C-lijn
 
30-4-2020 Algemeen