Eerste trainingen volgens Corona protocol goed verlopen!

6-5 Nieuws
Vandaag (woensdag 6 mei) vonden de eerste jeugdtrainingen volgens het nieuwe Corona protocol plaats. De meeste kinderen stonden te trappelen om eindelijk weer het veld op te mogen maar ook een spannend moment voor de organisatie!

Er werd verzameld door de Jongste Jeugd teams ieder op een afzonderlijke plek in de nabijheid van de club. Vervolgens moest er via het bestemde vak op het Lorentz plein, in afgesproken volgorde en via de aangewezen looproute, rechtstreeks naar het goede veld worden gelopen. Daar stonden onze toptrainers al klaar om vanaf 1,5 meter hun team weer onder handen te nemen. Het was een bijzondere training, zo zonder ouders langs de kant en op een ruim veld: wel lekker eigenlijk!

Dankzij de alle voorbereidingen en de goede hulp van de ouders, maar vooral dankzij het enthousiasme van onze kinderen én trainers, was het een fantastische start van deze vreemde tweede seizoenshelft!

NB 1: Volgens protocol vragen we alle begeleidende 18+ staf om (ook de ouder-teambegeleiders) op het complex het (gewassen) uitgereikte oranje hesje te dragen.

NB 2: Uiteraard waren er ook verbeterpuntjes. We passen een en ander aan op basis van de ervaringen van vandaag.

   

   
 
6-5-2020 Algemeen