Ook 18+ mag weer gaan trainen onder voorbehoud van protocol

6-5 Nieuws
Vanavond 6 mei heeft het kabinet bekend gemaakt dat 18+ senioren ook weer mogen gaan trainen, onder voorbehoud van een goedgekeurd protocol. Daar is iedereen heel blij mee!

Het opstarten en organiseren van de trainingen conform RIVM richtlijnen en een goed protocol dienen zorgvuldig door de KNHB voorbereid te worden, want ook deze trainingen zijn alleen mogelijk wanneer iedereen zich aan bepaalde afspraken houdt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: trainen met een beperkt aantal personen en begeleiders op het veld, te allen tijde 1,5 meter afstand houden, geen wedstrijden en toernooien en regels met betrekking tot gebruik van materialen.

Dit protocol moet vervolgens goedgekeurd worden en zal pas vrijdag a.s. beschikbaar zijn. Wij zullen ons als club goed aan dit protocol moeten houden en moeten vertalen naar een Roomburg protocol. Deze uitwerking zal volgende week plaatsvinden. De ervaringen die wij deze en volgende week met de Jongste en respectievelijk A t/m C-jeugd opdoen, zullen we daar zeker bij gebruiken!

Dit betekent dat op zijn vroegst 18 mei de trainingen weer hervat zullen kunnen worden. We hopen daarbij op ieders begrip en vragen nog even geduld.

Wij verzoeken wel alvast alle senioren- en veteranenteams, spelers en speelsters, om aan te geven of zij van de trainingsmogelijkheden gebruik willen maken. 
Het verzoek is aan de aanvoerders om dit door te geven via [email protected] .
 

Wij houden jullie op de hoogte, volg de app!

 
6-5-2020 Van het bestuur