Mooie opbrengst voor de Voedselbank

25-5 Nieuws
Stichting Voedselbank Leiden e.o. heeft het drukker dan ooit. Door de Coronacrisis is het aantal huishoudens dat leunt op de voedselbank hoger dan normaal. Voedselbank Leiden had daarom aan LHC Roomburg om hulp gevraagd bij het inzamelen van levensmiddelen. Als club wilden we graag iets doen voor de stad in deze moeilijke tijd en wij beschikken over een groot en goed georganiseerd netwerk: dat wilden wij graag inzetten!

Wij riepen via mail, respectievelijk buurtbrief, zowel onze eigen leden als de buurt op om een donatie te doen. Via een online formulier kon de donatie worden aangemeld. Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben een aantal Roomburg vrijwilligers de donaties opgehaald en overdragen aan de Voedselbank.

Wij zijn blij met de grote respons vanuit de leden maar ook vanuit de buurt en willen via deze weg iedereen bedanken die heeft aangeleverd en/of als vrijwilliger heeft geholpen aan deze actie!

We gaan de actie later dit jaar herhalen en hopen dat we dan weer op jullie kunnen rekenen! Mocht je al eerder wat willen doneren; breng het naar de Voedselbank want ze hebben het nodig! Alle beetjes helpen...

 
25-5-2023 Goede doelen