Zomeravondhockey Senioren en Veteranen

16-6 Nieuws

Wil je als team een keer een teamtraining doen in de komende maanden, stuur dan een e-mail naar [email protected] of stuur een sms/WhatsApp naar 06 57 266 766. In principe is dit voor seniorenteams mogelijk op de zondagen. Als de verlichting van veld 1 vervangen en getest is, kan er ook doordeweeks na 21:15 getraind worden. In de Roomburg app kan je onder Club / Info / Trainingsschema zien welke uren veld 1 niet bezet is.

Onder auspici├źn van de Senioren Activiteiten Commissie (SAC) gaan we gedurende de gehele zomerperiode inloop trainingen organiseren. Deze vinden plaats op de maandagen, woensdagen en vrijdagen vanaf maandag 22 juni t/m vrijdag 4 september. Vooralsnog houden we de tijden 20:00 - 21:15 uur aan. Mocht de animo dat mogelijk maken, dan gaan we een 2e tijdslot inregelen. De SAC heeft een animo-peiling lopen om daar zicht op te krijgen, vul die animo-peiling daarom s.v.p. snel in.

Hoewel we het inloop trainingen noemen, kan je vanwege Corona niet zomaar binnen komen vallen op veld 1. Per tijdslot kunnen we maximaal 20 personen van 18+ gelijktijdig op dit enige beschikbare veld hebben (veld 2 en 3 worden immers vervangen). Dat betekent dat we vooraf moeten weten welke 20 personen komen, zodat de 21e en volgende geïnteresseerden weten dat we vol zitten zodat ze niet tevergeefs naar Roomburg komen.

We gaan daarom met een eenvoudig inschrijfsysteem werken, MijnPlek geheten (powered bij KPN). Via deze tool schrijf je in voor een specifieke avond. Is een avond vol, dan kunnen er nog 3 mensen op de reservelijst. Kan je bij nader inzien toch niet, annuleer dan je inschrijving zodat de 1e op de reservelijst alsnog kan meedoen. Alle inschrijvingen en annuleringen worden per mail aan je bevestigd. Mensen op de reservelijst krijgen automatisch een e-mail bericht als ze alsnog kunnen meedoen. Zie de bijlage voor een korte gebruiksinstructie van MijnPlek en van de PiM app die je nodig hebt voor identificatie.

Vanaf 1 juli is de bar weer open, ook voor degene die niet willen of kunnen komen trainen! De openingstijden worden nog apart gecommuniceerd.
 
16-6-2021 Senioren Bijlage