Vervanging veld 2 en 3 VERTRAAGD

18-8 Nieuws Gisteren 17 augustus is in het overleg met de projectleider van de gemeente en de aannemer gebleken dat de oplevering van beide velden ca. 2 weken is vertraagd .

Veld 3 bij de Molen wordt op z’n vroegst op woensdag 9 september opgeleverd. Om het zekere voor het onzekere te nemen, gaan we er nu vanuit dat veld 3 op z’n vroegst in het weekend van 19/20 september echt bespeelbaar is. Omdat de nieuwe waterberging dan nog niet gereed is, moet het sproeien gebeuren met de installatie van veld 1. Komende maandag moet duidelijk worden of dit technisch kan. Zo niet, dan kan veld 3 pas gebruikt worden als ook de waterberging en veld 2 gereed zijn.

Veld 2 is op z’n vroegst 7 oktober gereed. Ook hier verwachten we dat het veld niet voor het weekend van 17/18 oktober echt bespeelbaar is, oftewel niet voor de herfstvakantie.

Dit heeft nogal wat consequenties voor onze trainingen en thuiswedstrijden:

-    Tot het weekend van 19/20 september moet tweederde van ons thuisprogramma elders worden gespeeld en tot de herfstvakantie nog een derde. De beide wedstrijdsecretariaten zijn druk bezig dit in goede banen te leiden. Alle Jongste Jeugdwedstrijden worden tot de herfstvakantie elders gespeeld. Voor de Junioren wedstrijden wijken we tot dan uit naar tegenstanders en naar het Universitair SportCentrum (USC). Voor de senioren wijken we uit naar tegenstanders en waarschijnlijk naar Forescate.
Voor onze senior en junior clubscheidsrechters betekent dit dat wij rekenen op hun bereidheid om een keertje te fluiten op een alternatieve locatie zoals het USC!

-    Tot maandag 21 september kunnen we maar op 1 veld trainen en daarna tot de herfstvakantie op 2 velden. We wijken met de Jongste Jeugd trainingen tot aan de herfstvakantie volledig uit naar Trigon. Voor de Junioren en Senioren sprokkelen we extra trainingsruimte bijeen bij Forescate en Alecto. Enkele Junioren teams trainen ook op Trigon. Op deze wijze hopen wij alle teams vanaf 31 augustus tenminste één wekelijkse training te kunnen aanbieden.

Voor vragen over wedstrijden kan iedereen terecht bij de wedstrijdsecretariaten voor senioren en (jongste) jeugd. Voor trainingen en veldreserveringen kan je terecht bij het [email protected] of 06-57266766. 

We rekenen op ieders begrip en medewerking om de periode tot de herfstvakantie goed door te komen. In deze periode moeten we ook met Corona rekening blijven houden. Daarover volgt binnenkort aparte berichtgeving.

Het bestuur
 
18-8-2020 Van het bestuur