Trainingsschema met 3 velden gaat in rond de herfstvakantie

26-8 Nieuws

Zodra alle drie de velden weer beschikbaar zijn, gaat bijgaand trainingsschema in werking (zie bijlage onderaan). Van het als laatste op te leveren veld 2 wordt de mat op z’n vroegst woensdag 7 oktober opgeleverd. Of dan ook het hekwerk en sproeifaciliteiten gereed zijn moeten we afwachten. Met een slag om de arm gaan we er daarom vanuit dat we rond de herfstvakantie alle velden weer kunnen gebruiken. Die vakantie begint 17 oktober.

Totdat veld 3 volledig is opgeleverd (de mat op z’n vroegst 9 september) blijven we het schema hanteren zoals dat nu t/m 20 sept. in de app en op de website staat. Dat schema bevat ons veld 1, het Trigon-veld en velden bij Forescate en Alecto.

Zodra veld 3 bruikbaar is (mat opgeleverd, hekwerk geplaatst, sproeien mogelijk) gaan we over op een overgangsschema dat nog gemaakt moet worden. Uitgangspunt is dat dit schema een logische overgang is van 1 eigen trainingsveld naar 3 eigen trainingsvelden. Niet alle teams zullen bij 2 velden al weer op Roomburg kunnen trainen, dus we zullen daarbij prioriteiten moeten stellen.

Voor vragen/verzoeken inzake trainingen kan er gemaild worden naar [email protected].

Noot: op 28aug zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:
ma MB2/5 (tijdstip vervroegd)
di MA3/5/2 (MA3/5 was maandag)
do JB2 (was vrijdag)
vr JC3/4 JB3 MC3 MA4 (tijdstip aangepast)
vr MA2 (was donderdag)
 
26-8-2021 Algemeen Bijlage