Covid-19: zo veilig mogelijk hockeyen!

28-8 Nieuws
Lees in deze ROOMBURG NIEUWSBRIEF (27/8 ook per mail verzonden) alle nieuwe maatregelen op Roomburg die aanstaand weekend in zullen gaan:

Denk verder aan je eigen hygiëne:
  • ga thuis naar de WC
  • neem een eigen gevulde bidon mee
  • kom omgekleed naar de club
  • gebruik je eigen masker of desinfecteer deze na elk gebruik
  • zorg voor desinfecterende handgel en gebruik dit vaak
  • geef geen high-fives of hand shake
  • liever geen huddle + yell (18+ alleen op 1,5 m)
Corona binnen je team?
Is iemand in je team positief getest, dan is het verstandig om zo snel mogelijk, via de betrokkene, te schakelen met de GGD. Zij doen een bron- en contactonderzoek en geven aan welke regels gelden voor de teamgenoten van de speler.

Over het algemeen verblijven hockeyers tijdens een wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon en ziet de GGD teamgenoten als ‘overige niet nauwe contacten’. Deze spelers mogen in dat geval blijven deelnemen aan wedstrijden maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuisblijven zodra één van de door de overheid genoemde klachten optreedt. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid! Als je dus weet dat iemand meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van de desbetreffende speler is geweest, dan geldt voor deze persoon het dringende advies in quarantaine te gaan voor de duur die de overheid voorschrijft.

Vragen of positief getest?
We stellen het op prijs als je ons informeert als je positief getest bent op corona. Stuur dan een mail naar: [email protected]. Hier kan je ook terecht met vragen.

Alleen als we allemaal meedoen kunnen we (hopelijk) blijven hockeyen!

NB: Nieuwsbrief niet ontvangen? Kijk in je spam folder!
 
28-8-2021 Algemeen