Wij doen mee aan Rabo ClubSupport en hebben elke stem hard nodig!

5-10 Nieuws Ben of ken jij een klant bij de Rabobank? Dan beslis jij mee!
De Rabobank biedt met Rabo ClubSupport aan clubs en verenigingen hun kennis, netwerk en hun financiƫle ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.
Verenigingen en stichtingen kunnen jaarlijks een bestedingsdoel indienen, en wanneer deze door de jury genomineerd wordt kan deze worden beloond middels stemmen van klanten en leden tot maximaal € 5.000,-! Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan het doel.

Ons doel
Afgelopen zomer is ons scorebord op veld 1 ter ziele gegaan. In deze tijd met beperkte financiĆ«le mogelijkheden door de coronacrisis is het niet mogelijk het bord zomaar te vervangen. We zijn aan het sparen voor een mooi nieuw bord met video, waarop herhalingen van spectaculaire acties en meer te zien zijn. In combinatie met het streamen van de wedstrijden hopen we zo een corona-proof oplossing voor de grote aantallen fans te bieden die we helaas in deze tijden langs de lijn moeten missen. 

Nu is het aan jou. Bankier jij of een bekende bij de Rabobank Leiden-Katwijk? Breng dan een stem voor ons uit via de app of website van Rabobank tussen 5 en 25 oktober!
 
5-10-2020 Algemeen