Junioren Sevens Competitie aangepast: jongens teams & speelschema 21/22nov

15-11 Nieuws

De Roomburg Junioren Sevens Competitie gaat van start op zaterdag 21 november voor de ABCD jeugd. De Sevens speelvorm is vorig jaar door de KNHB geïntroduceerd en wordt nu in Coronatijd door veel verenigingen omarmd als alternatief om op een leuke manier te hockeyen.

De coaches van MC1 en MB1 hebben de voordelen van Sevens op een rijtje gezet.

Onze Sevens Competitie duurt in principe vijf weekenden en wordt gespeeld op zaterdag en (deels) zondag. Zodra duidelijk is of en wanneer de reguliere KNHB competities worden hervat, wordt de Seven Competitie daar zo nodig op aangepast.

Met Sevens wordt gespeeld in teams van 7 spelers/speelsters uit verschillende teams en verschillende leeftijdscategorie├źn. Voor enkele breedte poules doen we ook een beroep op E8-spelers om de teams compleet te krijgen. We vragen hierbij om ondersteuning van de huidige coaches.

Lees HIER hoe het is opgezet.

Let op! De indelingen van Jongens TOP en Breedte zijn aangepast om de leeftijdsverschillen binnen de Breedte poules te verkleinen.

Let op! Het speelschema van 21/22 nov is aangepast voor jongens Breedte poules en E8 poules

Ondanks dat niet iedereen op eigen niveau en binnen eigen leeftijdsgroep en vriendenkring zal spelen, hebben we er alle vertrouwen in dat dit gecompenseerd wordt door het clubgevoel en door het feit dat iedereen lekker kan blijven hockeyen op onze mooie nieuwe watervelden. We hopen dan ook op leuke wedstrijdjes met enthousiaste junioren en begeleiders!

#SamenSterker - Daar doen we het voor!

https://www.youtube.com/watch?v=kNM4Mgrj_n8

 
15-11-2021 Junioren