Het was een bijzondere Algemene Leden Vergadering!

8-1 Nieuws
Gisteravond werd het vervolg van de ALV van 18 november 2020 druk online bezocht* met 68 deelnemers, waaronder een aantal stellen. Na de stemming over een amendement op de begroting 2021-2022 op 18 november, had het bestuur een aangepaste begroting voorgesteld en uitgebreid de tijd genomen om alle vragen hierover van tevoren schriftelijk te beantwoorden. Deze begroting is ondanks alle onzekerheden waarmee wij als vereniging op dit moment te kampen hebben (impact corona en onzekerheid over het vierde veld) met een grote meerderheid aangenomen. We zijn als vereniging blij dat het bestuur vol goede moed haar taak verder kan oppakken en wensen haar veel succes in deze roerige tijden!

Ook is een aantal mensen door het bestuur in het zonnetje gezet. Drie mensen zijn lid van verdienste geworden:
  • Ad Usman, een oude bekende uit de vroegere junioren commissie; voor zijn inspanningen met het campagne team voor het Roomburgerpark en het vierde veld. Binnenkort zal dit meer duidelijk worden voor de leden.
  • Lucille Luijkx; voor haar inspanningen als stille kracht voor het Secretariaat en Communicatie, als secretaris van de lijnorganisatie en voor de intensieve corona werkzaamheden.
  • Margot van Geen, meer bekend bij de nieuwe leden; voor haar inspanningen achter de schermen als punctuele leden administrator gedurende de afgelopen vier jaar.
Daarnaast werden twee bijzondere trofee├źn uitgereikt: de Willy Pley wisseltrofee en de Ridder Roelof wisseltrofee.
  • Onze accommodatie commissie (Ridder Roelof Hol, Ewoud Hol en Martin Ouwerkerk) kreeg de Willy Pley wisseltrofee voor haar ongekende inspanningen mbt de twee nieuwe watervelden, de nieuwe LED verlichting en de waterberging. Dit alles onder corona omstandigheden wat ook de nodige aandacht vergde qua accommodatie routing.
  • Sjoerd Staal kreeg de Ridder Roelof wisseltrofee uitgereikt voor zijn inspanningen en veelvuldige en enthousiaste aanwezigheid op de velden bij de Jongste Jeugd. Hij heeft gezorgd voor een enorme kwaliteitsslag in deze categorie en we gaan hem hard missen.
Felicitaties voor deze vier mensen en commissie, en nogmaals veel dank!

Binnenkort zal achter de inlog van de website onder Documenten - ALV het verslag van de ALV te vinden zijn.
*
 
8-1-2021 Algemeen