Maak kennis met Trim-hockey op Roomburg!

12-5 Nieuws
Is jouw kind lid en wil je zelf ook wel leren hockeyen, of heb jij vroeger gehockeyd maar heb je nu in het weekend geen tijd meer? Ga dan op Trim-hockey!

Roomburg heeft al jaren een actieve trimmers-groep die op maandagavond traint van 20:30-22.00. Soms wordt er op een doordeweekse avond een wedstrijd gespeeld tegen een trimmers team van een vereniging uit de regio.
Voor wie het nog niet weet, trimhockey is ge-mixed, voor dames en heren. En dat geldt ook voor de wedstrijdsamenstelling. Lees hier meer.

Onze trimmers zijn hockeyers die nog steeds de liefde voor het spelletje hebben maar die op zondag andere verplichtingen hebben zoals gezin of hobby's, en geen tijd meer hebben voor de reguliere competitiewedstrijden op zondag. Daarnaast hebben we altijd instroom van hockey-ouders van onze jeugd die de draad na jaren weer oppakken maar zeker ook van ouders voor wie hockey een hele nieuwe sport is. Bij de trainingen word je in groepen verdeeld en zo worden de trainingen aangepast aan het niveau.

Voor komend seizoen staan de nieuwe trainers al in de startblokken en zijn er plannen voor hockey-sevens!  Na de maandagavond training kunnen trimmers een drankje en een hapje nuttigen zodat het net zo gezellig wordt als de zondag!

Graag nodigen we ouders van onze jeugd uit om de komende maanden kennis te maken met trim-hockey. Doe een aantal keer vrijblijvend mee om de hockeysport en de trimmers te leren kennen. Je kunt gewoon aansluiten. We trainen op veld 2 (naast oefenkooi). Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht. Pas eind augustus hoef je te beslissen of je echt Trimmer wil worden.
 
12-5-2021 Senioren