Corona-update (per 26-6): herstart van ons clubleven!

22-6 Nieuws

Per zaterdag 26 juni zijn de coronamaatregelen voor de sport weer versoepeld. Het gaat om de volgende versoepelingen:

TRAININGEN EN (ONDERLINGE) WEDSTRIJDEN
🥳 Ook voor Senioren vanaf 27 jaar zijn wedstrijden weer mogelijk.
🏑 Senioren kunnen tot aan de zomervakantie (start ma 19 juli) doordeweeks en op zondagen trainen/spelen.Veldreservering via 0657266766 per WhatsApp
🌴 Van ma 19 juli t/m wo 25 augustus wordt op maandag en woensdag zomeravondhockey voor Senioren georganiseerd in 2 shifts, van 19:00-20:15 en van 20:15-21:30 uur. Zie dit bericht.
🚗 In de auto moeten personen uit meerdere huishoudens vanaf 13 jaar verplicht een mondkapje dragen
🏑 Voor de Jeugd bestaat de mogelijkheid nog te blijven trainen tot 19 juli met een eigen trainer. Veldreservering via 0657266766 per WhatsApp.

TOESCHOUWERS
👀 Toeschouwers zijn toegestaan op het complex na gezondheidscheck en registratie, met inachtneming van de 1,5 meter afstand langs de lijn. Dus let op de markeringen langs de velden.
⚠️ Let op: voor wie niet aan het hockeyen is, blijft vanaf 18 jaar de 1,5 meter afstandsregel gelden.

REGISTRATIE
✔️ Spelers en trainers worden automatisch geregistreerd via het trainings- en wedstrijdschema. Andere bezoekers zijn verplicht zichzelf te registreren.
🍺 Spelers en trainers vanaf 13 jaar die op het terras plaatsnemen moeten zich WEL ook registreren.

CLUBHUIS EN HORECA
😷 In het clubhuis is het dragen van een mondkapje verplicht als je ouder bent dan 13 jaar en geen 1,5 m kan houden.
🥤 Het terras is open als 'doorstroomlocatie' volgens de geldende horecaregels; een vaste zitplek op 1,5 m is verplicht. Verplaats geen (picknick)tafels/ banken/ barkrukken.
🔒 De bar en het clubhuis zijn gesloten, en alleen toegankelijk voor het bestellen van drankjes. Er is daardoor geen ruimte om teams binnen te ontvangen.
🚫 Eigen drank mee is niet oké.
🦠 De barmanager is de corona-verantwoordelijke en contactpersoon voor eventuele BOA's.
🥪 De keuken blijft dicht tot en met de zomerstop.
🚿 De BUITEN kleedkamers en douches zijn weer open. Vriendelijk verzoek om deze ruimtes niet te gebruiken voor gebruik consumpties, teambesprekingen etc. Als de 1,5 meter binnen niet kan worden gehandhaafd, geldt voor personen ouder dan 13 jaar de mondkapjesplicht.
➡️ Volg de looproute. Doordeweeks tot 19.00 uur maakt kinderopvang ’t Kasteel gebruik van ons  terras waardoor het niet beschikbaar is voor passage. De uitgang loopt dan via de ingang. Kijk hier extra uit dat je elkaar voldoende ruimte geeft bij het passeren. Na 19.00 uur en in het weekend zijn in- en uitgang van het complex wel gescheiden. Kijk altijd goed naar de borden en pijlen op de grond en volg de aanwijzingen.


CORONA, QUARANTAINE & TESTS
🦠 We verzoeken de managers het door te geven wanneer er corona in het team is via [email protected] zodat we eventueel passende maatregelen kunnen nemen bij veel besmettingen.
🤧 Heb je klachten of ben je in aanraking geweest met iemand met een positieve test? Blijf thuis en laat je testen. In afwachting van de uitslag kom je niet naar de club.
👜 Ben je in het buitenland geweest? Bij terugkomst in Nederland gelden quarantaine-adviezen van de overheid. We verwachten dat iedereen hierin zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

ALGEMENE MAATREGELEN
👐 Daarnaast roepen we iedereen op om zich goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand.

SAMEN STERK
Het einde lijkt in zicht, maar we willen benadrukken dat het van groot belang blijft dat wij hier samen de schouders onder blijven zetten. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden en durf ook elkaar erop aan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Ook bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en respecteer deze.

NB: Aanvullende maatregelen zijn mogelijk. Houd de website in de gaten voor actuele berichten. Het coronadossier van KNHB is zichtbaar op hun website.

 


 
22-6-2022 Algemeen