Plan als ouder zelf vast je verplichte bardienst in!

16-8 Nieuws
Deze week is het al gezellig druk op de club met de intensieve trainingsweek en op 27 augustus starten we alweer met de oefenwedstrijden voor alle jeugd en de gezellige openingsBBQ. Dit betekent dat er vanaf dat weekend ook weer verplicht bardienst gedraaid moet worden want buiten de barmanagers is de club ten aanzien van barbezetting op zaterdag en zondag volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers (barhoofden) en seniorleden of ouders van jeugdleden die verplicht zijn om een bardienst te draaien.

Het barhoofd of de barmanager weet hoe alles werkt en begeleidt de ouders of senioren bij het draaien van de bardienst. Zie hier de nadere informatie.

Maar ouders kunnen hun barouderdienst van  2 tot 2,5 uur zelf inplannen. Doen zij dat niet, dan worden zij ingepland door de barcommissie en dan zal de dienst (gedeeltelijk) standaard samenvallen met de wedstrijd van hun kind. De diensten worden gepubliceerd in de app en op de site. Ouders ontvangen ook een e-mail als zij opgesteld staan voor bardienst.

Wil jij juist graag kijken bij de wedstrijd van je kind of geen ergernissen meer hebben dat het moment dat je ingepland bent niet uitkomt waardoor je op zoek moet naar een vervanger? Bepaal dan zelf wanneer je bardienst draait! Dit kan op de pc via de website na inloggen met lidnummer en wachtwoord van uw kind, of via de Roomburg app. Zie hier de instructie.
 
16-8-2022 Bar.com