Plan als ouder zelf je verplichte bardienst in.

1-9 Nieuws
Dit weekend start voor de landelijk spelende teams al de competitie en op zaterdag 11 september start de veldcompetitie voor alle jeugd. Hoewel er nog allerlei corona maatregelen van toepassing zijn is het gelukkig wel weer beperkt mogelijk om bezoekers te ontvangen en om een drankje te schenken op de club. Dit betekent dat er ook weer verplicht bardienst gedraaid moet worden door de ouders want buiten de barmanagers is de club ten aanzien van barbezetting op zaterdag en zondag volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers (barhoofden) en seniorleden of ouders van jeugdleden die verplicht zijn om een bardienst te draaien.

Het barhoofd of de barmanager weet hoe alles werkt en begeleidt de ouders of senioren bij het draaien van de bardienst. Zie hier de nadere informatie.

Maar ouders kunnen hun barouderdienst van  2 tot 2,5 uur zelf inplannen. Doen zij dat niet, dan worden zij ingepland door de barcommissie en dan zal de dienst (gedeeltelijk) samenvallen met de wedstrijd van hun kind. De diensten worden gepubliceerd in de app en op de site. Ouders ontvangen ook een e-mail als zij opgesteld staan voor bardienst.

Wil jij juist graag kijken bij de wedstrijd van je kind of geen ergernissen meer hebben dat het moment dat je ingepland bent niet uitkomt waardoor je op zoek moet naar een vervanger; bepaal dan zelf wanneer je bardienst draait! Dit kan op de pc via de website, of via de Roomburg app. Zie hier de instructie.


 
1-9-2021 Bar.com