Spaar bij PLUS voor Roomburg!

3-9 Nieuws
Supermarkt PLUS heeft als motto ‘wij zorgen voor goed eten, voor elkaar en voor de buurt’. In 2020 is PLUS Lammenschans gestart als sponsor op Roomburg met het sponsoren van fruit tijdens wedstrijdweekenden. Daar zijn we als club heel blij mee!

Spaaractie start op zondag 5 september
Maar alsof dit niet genoeg is start er ook nog een spaaractie bij PLUS waarbij gespaard kan worden voor onze club.Vanaf zondag 5 september ontvangen klanten van PLUS Lammenschans bij iedere 10 euro aan boodschappen een sponsorpunt. Deze sponsorpunten kunnen op een actiewebsite geschonken worden aan een club naar keuze, waaronder LHC Roomburg. In totaal stelt PLUS een bedrag van € 6.250 beschikbaar, welke wordt verdeeld afhankelijk van het aantal punten onder drie deelnemende clubs. Naast Roomburg zijn dat een studenten korfbalvereniging en speeltuin Zuiderkwartier. De actie loopt tot en met zaterdag 13 november.

Sparen voor een nieuw scorebord  
Het geld dat we ophalen voor de spaaractie willen we inzetten voor een nieuw scorebord op veld 1. Dus haal je boodschappen bij PLUS Lammenschans en spaar mee! De winkel is gevestigd op Betaplein 22 in Leiden.

Meer weten over de spaaractie of wil je Roomburg ook sponsoren? Mail naar [email protected]
 
3-9-2021 Van de sponsorcommissie