Veel regen maar één en al plezier tijdens de Taptoe 2021!

3-10 Nieuws
Het mocht weer, de taptoe ging door!!

Na een goede hutspot maaltijd en lang wachten op de Kaasmarkt, trok Roomburg met de Taptoe door de stad. Voorzitter Bas Pietersen droeg trots het vaandel, vergezeld door Heren & Dames 1 en de hele D-lijn met begeleiders. We hadden dit jaar weer een fantastische kar met een grote verlichte molen met draaiende wieken en een heus veld waarop werd gehockeyt! Prachtig gemaakt*!!
Aan het einde van de Taptoe werden de kransen gelegd bij het standbeeld van burgemeester Van der Werff en nam het bestuur van de 3 October Vereeniging het defilé af bij het monument van Jan van Hout.

Langs de kant van de route stonden ook dit jaar weer talloze leden en ouders onze  clubvertegenwoordigers aan te moedigen. Dat het stroomde van de regen mocht de pret niet drukken. "Wij zijn Roomburg, wij strijden.”

LHC Roomburg is weer geweldig voor de dag gekomen tijdens de Taptoe op 2 oktober! Zie hier een samenvattingsfimpje. Geen fb-account; kijk dan hier.

*Met dank aan Thomas Reterink van de Evenementen Commissie, onze klusjesheld Martin Ouwerkerk en vrijwilligers Sander van Vliet en Rein Aardse.
 
3-10-2021 Algemeen