Vanaf 6 nov controle op Coronatoegangsbewijs (CTB)

4-11 Nieuws

Zoals iedereen wel heeft vernomen, zijn ook sportverenigingen vanaf 6 november verplicht om aanwezigen van 18 jaar en ouder te controleren op CTB voordat zij binnenruimtes en terrassen betreden. Roomburg heeft besloten deze controle te concentreren bij de ingang tot het clubhuis. Deze is aan de zijde van veld 1. De deur aan de zijde van de oefenkooi is uitsluitend te gebruiken als uitgang.

Om deze controle in het weekend uit te kunnen voeren zijn 2 maatregelen genomen. Voor de zaterdag en zondag vroege ochtend als juniorenteams spelen, worden Corona-ouder diensten ingesteld zoals we die eerder hebben gehad. Deze diensten worden op dezelfde manier ingedeeld als de barouderdiensten. Ouders kunnen zichzelf inplannen, voor lege plekken worden ouders ingedeeld door de barcommissie.

Voor de zondag geldt verder dat de teams die EHD hebben in dat tijdvak ook een CTB controleur bij de toegangsdeur moeten hebben staan. De aanvoerder gaat dit organiseren.

Doen we dit niet met z’n allen, dan kunnen we de CTB controle niet uitvoeren. De club is dan helaas gedwongen om het clubhuis te sluiten. Komende 4 weken dus met z’n allen de schouders eronder!

 
4-11-2021 Van het bestuur