Lizelotte Wolter benoemd tot internationaal scheidsrechter outdoor!

19-11 Nieuws
De FIH (Fédération Internationale de Hockey) heeft op 18 november 2021 de nieuwe categorie indelingen van haar officials en scheidsrechters bekend gemaakt en daarbij is 'onze' Lizelotte Wolter (welbekend uit Scoop 2020) benoemd tot internationaal scheidsrechter outdoor.

Lizelotte hockeyt bij DDA en de trimmers van Roomburg. Is ruim negen jaar bondsscheidsrechter, fluit wedstrijden in de dames hoofdklasse en heren overgangs- en promotieklasse en is daarmee regelmatig te zien bij Ziggo Sport en de NOS. Sinds een jaar fluit ze ook internationale toernooien, en nu is ze dus officieel opgenomen in het International Panel (het 4e mondiale niveau).

Trots zijn we op Lizelotte Wolter als gepromoveerde scheidsrechter en we wensen haar veel succes en plezier toe!

NB: Op 29 november legt Lizelotte Wolter tijdens de 'Bijeenkomst blessurepreventie en zaalhockeyregels' de zaalhockeyregels uit. Een betere docent kan je niet hebben want ze is ook internationaal zaalhockeyscheidsrechter dus bezoek deze bijeenkomst (verplicht voor trainer/coaches van de ABCD selectieteams maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom)!


 
19-11-2021 Algemeen