Zaalcompetitie: wedstrijdprogramma aangepast / hoe DWF invullen?

6-12 Nieuws

Zaalcompetitie-programma continue in verandering

District Zuid-Holland is rond met het aanpassen van het gehele programma naar 8:30-16:30 uur (dus uur vroeger beginnen). In totaal zijn ruim 180 wedstrijdblokken verplaatst! Nieuwe terugtrekkingen van teams gaan nu verwerkt worden. Het programma blijft dus veranderen.

Dat betekent dat teams op een andere dag dan eerder ingepland kunnen zijn. Vervelend maar we vertrouwen op ieders begrip en flexibiliteit. Waar noodgedwongen wedstrijden uit een drieluik worden afgelast, kunnen beide overgebleven teams de gehele zaaltijd benutten. Maak daar gebruik van! De zaal is immers betaald.

Daarom nogmaals uitdrukkelijk de boodschap aan alle teams om voor elk weekend de Standenmotor op KNHB.nl of de teampagina op Roomburg.nl te controleren.

Teammanagers hebben codes voor scheidsrechters

Scheidsrechters hebben doorgaans geen directe toegang tot het wedstrijdformulier omdat zij niet aan de zaalwedstrijd zijn gekoppeld zoals bij veldwedstrijden het geval is. Elke teammanager en coach kan dat wel (vanaf 4 dagen voorafgaand aan de wedstrijd). Zij kunnen in het DWF ook de arbitragecode zien. Geef deze code dus vóór de wedstrijd aan de zaalleiding of aan de scheidsrechters.

Ter herinnering, want het kan nog veel beter dan afgelopen zondag:
1. Vul vóór de wedstrijd de spelerslijst in (bijv. vrijdagavond).
2. Vul direct na de wedstrijd met de scheidsrechters en de tegenstander het DWF verder in en rond het direct af.

Tot slot is een nieuwe versie van alle zaalinstructiesbeschikbaar.
 
6-12-2022 Zaalhockey