Jongste Jeugd: download het voorleesboekje ‘Stockey wil op hockey’

1-3 Nieuws
Door corona werd het uitgesteld maar voorjaar 2022 bezoekt Annemarie van der Eem de club om te vertellen over haar boeken, voor te lezen, vragen te beantwoorden en natuurlijk om haar boeken te signeren! Kun je goed hooghouden? Doe dan mee met de challenge en win een van de boeken van 'De Berries', de stoere trilogie voor 8-12 jarigen! Houd voor de exacte datum de app/website in de gaten.

Leuk weetje: Annemarie is zelf oud-tophockeyster. Op haar 21e werd ze wereldkampioen met Jong Oranje. Ook speelde ze jarenlang in de Hoofdklasse. Bij het schrijven van haar boeken komt alles samen wat Annemarie leuk vindt: hockey, voetbal, avonturen en grappen!

Daarnaast is Annemarie bekend van het voorleesboekje ‘Stockey wil op hockey’ dat zij samen met de KNHB ontwikkelde. Iedereen die ooit een interland heeft bezocht kent Stockey. Al jaren is hij de mascotte van OranjeHockey. In het voorleesboekje komt Stockey erachter dat hij om goed te kunnen hockeyen, eerst goed moet kunnen bewegen. Daarom leert hij eerst rennen, rollen, springen, balanceren en kruipen.

Het voorleesboekje is speciaal ontwikkeld om iedereen bewust te maken van het belang van een goede breed motorische basis. Want net als Stockey moeten ook kinderen eerst goed leren bewegen voordat zij kunnen hockeyen. Je kunt het voorleesboekje op deze KNHB pagina downloaden.

 
1-3-2022 Jongste Jeugd