Eerste Roomburg hockeykamp groot succes!

5-5 Nieuws Op 2 en 3 mei organiseerde LHC Roomburg voor het eerst zelf een tweedaags hockeykamp op onze club! Een groep enthousiaste vrijwilligers trommelde de leukste Roomburg trainers op en zorgde voor twee hele dagen lang hockeyen en spelletjes doen.

Met 75 aanmeldingen en goede weersvoorspellingen kon het al bijna niet mis gaan, maar het kamp overtrof alle verwachtingen! Met een grote diversiteit aan oefeningen en behendigheidsspelletjes werd de kinderen allerlei skills aangeleerd. Op dag 2 kwamen zelfs (oud)internationals Isis van Loon (NL) en Dirkie Chamberlain (ZA) langs om trucjes aan te leren! Natuurlijk wilden zij ook wel hun handtekening zetten op stick of op de nieuwe vette kamptrui.

Staf en deelnemers kijken terug op twee fantastische dagen en kijken nu al uit naar een volgend Roomburg hockeykamp!! Zie hier het kleurrijke foto-album voor een impressie van het kamp of om foto's te downloaden.

Ben je geïnteresserd in álle foto's van de dag? Zie dan dit album en download jouw foto's.

Iedereen die heeft meegeholpen aan dit kamp: vrijwilligers en trainers, bedankt!!

Ook dank aan Irene Pijnse Van Der Aa, Eline van den Steenhoven, Rani de Groot en trainers Maikel Doting en en Jop van Overbeeke voor het maken van de foto's!

NB: Mocht je bezwaar hebben tegen publicatie van jouw foto, mail dan met [email protected] om deze te laten verwijderen!
 
5-5-2023 Jongste Jeugd