Save the date: zaterdag 2 juli Nieuw Roomburg Onderlinge 🏑🎉🎈

6-5 Nieuws
Geen competitie, geen toernooien en nog even geen strand, maar de Nieuw Roomburg Onderlinge. Dé kennismakingsdag met de nieuwe teams en begeleiders op een feestelijk aangekleed Roomburg. Onderling toernooi met veel activiteiten en aangepaste regels waardoor het voor alle teams een leuk evenement wordt!

Meedoen als team is verplicht; alle (jongste) jeugdspelers vanaf 2e jaars F t/m A-lijn worden verwacht, maar ook de ouders zijn zeer welkom op deze familiedag!

NB: Tijdens het toernooi worden er foto's gemaakt die voor publicatie doeleinden gebruikt kunnen worden (website, nieuwsbrief). Bezwaar? Geef het aan bij [email protected].


Nog meer voor de agenda:

Reminder: Intensieve trainingsweken
  • De eerste en tweede ABC-juniorenteams (selectie) starten het nieuwe seizoen met twee verplichte intensieve trainingsweken in week 5 en 6 van de zomervakantie.
  • De eerste en tweede D-juniorenteams (selectie) en ABC-opleidingsteams (derde teams in meisjes-lijnen) starten met één verplichte intensieve trainingsweek in week 6.
  • Alle overige ABCD teams kunnen facultatief als team hieraan deelnemen in week 6.
Speel je in een selectieteam en kan jij (of jullie dochter/zoon) niet vanaf de startdatum aanwezig zijn, breng dan het Technisch Hart hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte via [email protected].
Reguliere trainingen 2022/2023
  • De reguliere trainingen voor alle ABCD-junioren beginnen weer vanaf de eerste schoolweek.
  • De jongste jeugd (Funkey, Coolkids en EF-teams) starten in de 2e schoolweek (vanaf woensdag 31 augustus) met het reguliere trainingsschema.
De reguliere trainingen zijn tegen die tijd zichtbaar in de app.

Veldwedstrijden 2022/2023
  • Op zaterdag 3 september start voor seizoen 2022/2023 de Bondscompetitie ((sub)Top voor Landelijk en Super) voor de AB Jeugd.  Alle andere jeugdteams hebben dan oefenwedstrijden.
  • Op zaterdag 10 september start de Districtscompetitie voor de overige A t/m 2e jaars F teams.


 
6-5-2022 Junioren