Indeling Open Jeugdtrainingen breedtesport CD-lijn zo 15 mei

11-5 Nieuws

Iedereen die zich had opgegeven voor de Open Jeugdtrainingen CD-Breedtesport op 3 april (door weersomstandigheden toen niet doorgegaan) is welkom op zondag 15 mei volgens onderstaand schema:


16.30-17.15
17.30-18.15

Veld 2
JD
MD

Veld 3
JC
MC


Deze trainingen zijn bedoeld om iedereen uit de CD-breedtesport een extra (en objectieve) kans te geven om eventueel het komende seizoen in aanmerking te komen om één of meerdere niveaus hoger te spelen (voor de AB-lijn hanteren we een andere methode. Ook geldt dit niet voor keepers omdat voor hen het aantal balcontacten tijdens deze trainingen niet representatief zou zijn.).

Op de website staat onder Jeugd Documenten een uitvoerige uitleg over de Open Jeugdtrainingen 2021-2022, lees HIER hoe het werkt.

Wees 15 minuten van tevoren aanwezig (en parkeer je fiets in het rek van de Lorentz wanneer de stalling vol is).

Mochten coaches van mening zijn dat er binnen hun team een ´uitblinker´ speelt die zich niet opgeeft voor de Open Jeugdtrainingen, dan hopen wij dat die persoon en/of ouders gemotiveerd kunnen worden dit alsnog te doen. Mail/app hiervoor met je lijncoördinator.

Voor eventuele vragen of noodzakelijke last-minute afzeggingen graag een mail naar Arthur Pinckaers via [email protected].

 
11-5-2022 Trainingscorner