Training Jongste Jeugd naar de vrijdag

7-6 Nieuws

Met ingang van seizoen 2022/2023 zullen de trainingen van de Coolkids, 2e jaars F en E6-teams niet meer op woensdag, maar op vrijdagmiddag gaan plaatsvinden. Zij trainen dan één keer per week. 

De E8 tallen gaan wel twee keer per week trainen, op woensdag en vrijdag.

Er zijn meerdere redenen voor het verplaatsen van de woensdag naar de vrijdag (het is niet de bedoeling om dit jaarlijks aan te passen) en het terugbrengen naar één training. De redenen zijn onder andere:

  • Kinderen komen op woensdag regelmatig niet of moe op de training omdat ze reeds een partijtje/speeldate hebben gehad of andere sport/hobby hebben beoefend.
  • We hebben een tekort aan trainers op woensdagmiddag, op vrijdag niet.
  • Bekend is dat kinderen tot 12 jaar vooral baat hebben bij het beoefenen van verschillende sporten voor hun motorische ontwikkeling. Daar worden ze betere hockeyers van. Door niet meer op woensdagen te gaan trainen krijgen kinderen de ruimte om deze andere hobby's/sporten te beoefenen (veel tennislessen op de woensdag bv).

We zijn ons bewust van het feit dat dit wellicht organisatorische uitdagingen binnen een gezin kan opleveren maar we hopen dat de verplaatsing naar de vrijdag voor de meerderheid meer voordelen brengt dan nadelen! 

Mocht dit toch tot onoverkomelijke bezwaren leiden waardoor het lidmaatschap niet meer mogelijk is, geef dan bij de opzegging via de website als reden Ontevreden op, en beschrijf gedetailleerd het probleem. De financiĆ«le consequenties worden per individu bekeken. 

 
7-6-2022 Jongste Jeugd