Eindelijk weer een D-Kamp op 25 & 26 juni!

9-6 Nieuws
In het weekend van zaterdag 25 juni en zondag 26 juni 2022 zal (eindelijk) weer het traditionele D-kamp georganiseerd worden. Dit jaar gaat het plaatsvinden zonder overnachten op de club. Maar niet getreurd, er staan super leuke activiteiten op het programma!

Op zaterdag hebben we een sportieve dag bij Watersportcentrum de Vlietlanden. Aan het einde van de middag hebben wij een geweldige BBQ op de hockeyclub en in de avond diverse leuke activiteiten. De zaterdag eindigt om 22.00 uur. De kinderen kunnen dan naar huis fietsen of worden opgehaald.

Op zondag gaan wij gezamenlijk ontbijten op de club. En om goed wakker te worden is er een intensieve hockey ochtendgymnastiek om gelijk daarna te starten met het gemengd hockeytoernooi met super mooie prijzen! Het toernooi inclusief prijsuitreiking duurt tot 12.00 uur. Daarna kan iedereen naar huis. 

Dit kamp mag je als D-speler niet missen: schrijf je vóór 20 juni in met dit formulier!

Begeleiders Gevraagd!
Het weekend kan vanzelfsprekend alleen doorgaan als er voldoende begeleiders zijn, vooral voor de zaterdag. En daarvoor hebben wij u als ouder nodig. Het gaat hierbij om taken als het begeleiden bij het dagprogramma, helpen bij de maaltijden en toezicht houden tijdens de activiteiten.
Geef op het formulier aan dat je als ouder wil begeleiden!
 
9-6-2022 Junioren