Regels team kleding

15-7 Nieuws
De regels voor teamtruien of andere kledingstukken zijn niet nieuw maar voor start van het nieuwe seizoen willen we ze opnieuw onder de aandacht brengen. Belangrijk zijn twee punten die gelden voor alle uitingen van LHC Roomburg-teams en -leden:
  • Het gebruik van het Roomburg logo/beeldmerk op uitingen die niet door bestuur of sponsorcie zijn goedgekeurd, is uitdrukkelijk NIET toegestaan.
  • Stem de teamsponsoren af met de sponsorcie ([email protected])
De kledingplancie ([email protected]) zal op korte termijn komen met verschillende mogelijkheden voor aanschaf van een te individualiseren team-kledingstuk. Het betreft opties uit *the indian maharadja kledinglijn zoals een sweater, hoodie of softshell.

Deze kunnen in teamvolume bij Intersport worden besteld met ca. 30% korting en kunnen worden geïndividualiseerd met bedrukking. Teamsponsors kunnen worden toegevoegd. Intersport zal de bedrukking verzorgen i.c.m. het LHC Roomburg logo.

Benadrukt moet worden dat deze aanbieding voor een teamkledingstuk geen extra verdienmodel voor de vereniging is. Wij willen hiermee zorgen voor een goede verhouding tussen uitstraling, sponsorbelang en de wensen van onze teams. Ook zijn deze regels niet nieuw, maar worden nu en in de toekomst weer extra onder de aandacht gebracht om vervolgens ook echt te gaan handhaven.   

 
15-7-2023 Sponsoring