10% korting met Intersport CLUB APP!

25-8 Nieuws We willen de Intersport CLUB APP weer onder de aandacht brengen. Het spaarsysteem is nog steeds actief maar misschien even aan ieders aandacht ontsnapt. Uiteraard is dat erg zonde voor de leden: die sparen namelijk altijd 2,5 % op alle aankopen, maar ook voor de club want alle geregistreerde leden sparen OOK nog eens 2,5% voor de club!
 
Nu heeft Intersport de rest van dit jaar speciaal voor alle leden een speciale kortingsactie, namelijk: 10% korting op het gehele hockey assortiment!

Op vertoon van de Intersport Twinsport Club APP geniet je per direct 10% korting op het gehele hockey assortiment in een van de 16 Intersport Twinsport filialen. Het enige wat je hoeft te doen is de Club app te installeren, dit kun je doen door deze link te gebruiken. Het club wachtwoord is:  roomburg. Je moet wel eerst een account aanmaken wanneer je deze nog niet hebt.

Als je al een klantenkaart van Intersport Twinsport hebt dan kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantnummer gebruiken, deze staat achterop de klantenpas. Ben je niet bekend in hun systeem? Maak dan een nieuw profiel aan! 
25-8-2023 Van de sponsorcommissie