Maak je goede voornemens waar bij TopazSport!

14-1 Nieuws
2023 is twee weken bezig, hoe zit het met de realisatie van jouw goede voornemens?
Maak ze waar bij TopazSport! Deze fitnessclub en Roomburg hebben een samenwerking rondom conditie- en krachtraining, speciaal voor hockeyers en hun gezinsleden.

Topazsport, met zijn moderne faciliteiten en geleid door Wereldkampioen Karate Babak Gourdazi, geeft je graag een duwtje in de rug om het nieuwe jaar gezond en fit in te gaan. Als topsporter en coach weet Babak hoe belangrijk het is om het juiste schema te vinden om je doelen te behalen.

Roomburgers en hun naaste familieleden ontvangen 20% korting op een fitness abonnement en begeleid sporten bij Topaz. Je moet hiervoor alleen jouw profiel uit de LHC Roomburg app laten zien bij de inschrijving. Daarnaast bieden ze op dit moment een extra aantrekkelijke winteractie aan:

✔ Gratis begeleidingspakket
✔ 4 weken gratis sporten
✔ Gratis Sport shirt, handdoek & muts


Je kunt ook bij Topaz terecht met je team voor aparte clinics in verschillende vechtsporten en voor bootcamps: perfecte teambuilding en fitheid ineen! Onze JO18-1 heeft er fantastische ervaringen mee!
Informeer naar de mogelijkheden via [email protected] of ga langs op Betaplein 20 om een kijkje te nemen en kennis te maken met Babak en zijn team.

 
14-1-2024 Sponsoring