Uiterste opzegtermijn en Inschrijving nieuwe leden

3-4 Nieuws
We hopen natuurlijk niet dat je afscheid van ons neemt, maar voor het geval je wilt opzeggen: de uiterste opzegtermijn is voor jeugdleden vóór 1 mei en voor senioren vóór 1 juni. Als je echter al weet dat je stopt dan is het voor ons handig om dit zo vroeg mogelijk te weten. Op 1 mei / 1 juni wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd en ben je contributieplichtig wanneer je niet hebt opgezegd.

Vermeld bij een opzegging altijd de reden en licht deze svp toe. Dit kan leerzame informatie voor Roomburg opleveren. Alle informatie over opzeggen vind je op deze website pagina (hier vind je ook de uitzonderingsregel voor eindexamenkandidaten).

Inschrijfperiode
De inschrijfperiode voor nieuwe jeugdleden loopt tot 1 mei. Begin mei bepalen we op basis van het aantal inschrijvingen/opzeggingen het aantal jeugdteams dat we kunnen formeren voor seizoen 2023-2024. Dit is bepalend voor het eventuele aantal nieuwe inschrijvingen dat we moeten weigeren, en voor het eventuele aantal kinderen dat buiten de eigen lijn moeten spelen om voltallige teams te maken. Na 1 mei is het daarom vaak lastiger om nog een plekje te bemachtigen. Attendeer bevriende potentiële nieuwe leden op onze inschrijftermijn.  
 
 
3-4-2024 Algemeen