Nieuw team voor Senioren starters

5-4 Nieuws
LHC Roomburg start een nieuw damesteam voor beginners (of meerdere?)!
Heb jij geen of weinig ervaring, maar staat hockeyen in een team op jouw Bucketlist? Meld je dan voor 17 april aan via [email protected]. Trainingen starten 17 april zijn op maandag van 20:30 tot 21:45.

Interview op Sleutelstad
"Als je niet gewend bent aan een teamsport, is er vaak een drempel om je aan te sluiten”, weet Pascalle van der Voorn, die samen met Yasmine de Jeu initiatiefnemer is van het nieuwe team. "Kom gewoon eens langs”, roept De Jeu eventuele twijfelaars op. "Je zit nog nergens aan vast en hockeyen is hartstikke leuk.”

Inmiddels hebben zich al dertig dames aangemeld voor de eerste training op 17 april. "De eerste training is als kennismaking bedoeld en om te kijken of de deelnemers het echt leuk vinden”, legt De Jeu uit. "Je zit nog nergens aan vast. Als je het echt leuk vindt, kan je lid worden, in eerste instantie tegen gereduceerd tarief. Dan gaan we flink trainen met elkaar en na de zomer, in het nieuwe seizoen, sluiten we ons bij de competitie aan.”
"Ook mannen die het leuk vinden kunnen zich aanmelden”, merkt De Jeu op. "Die aanmeldingen sturen we dan door naar de commissie voor herenelftallen.”

Lees en bekijk hier het hele interview op Sleutelstad.

Benodigdheden eerste training
Een eigen hockeystick is niet nodig, maar als je er een hebt, mag je die uiteraard wel meenemen.Een bitje om je gebit te beschermen is verplicht en scheenbeschermers zijn prettig.

Veldruimte
Roomburg heeft nog ruimte voor extra senioren teams. Gebrek aan veldruimte is er in de middag en vroege avond bij de jeugd en op de zaterdag, wanneer de jeugdcompetitie wordt gespeeld. Doordeweeks zijn later op de avond wel velden beschikbaar, zo ook op zondag, de senioren competitiedag.

 
5-4-2024 Senioren