Interesse na knotshockey op Koningsdag

27-4 Nieuws
Leuk dat jij hebt meegedaan aan knotshockey op Koningsdag! Vond je het een leuk spelletje? Het echte hockey is nog veel leuker! Bij hockeyclub Roomburg bieden we hockey aan vanaf de leeftijd van (bijna) 5 jaar. Lijkt hockey jou leuk maar twijfel je nog over een lidmaatschap en zou je het eerst goed willen uitproberen? Dat kan! Meld je aan via Schoolsport071 voor een programma vanaf medio mei van zes trainingen in de leeftijdscategorie 5-6 jaar (zondag 9:15-10:15) of 7-12 jaar (vrijdag namiddag).

In de 7-12 groep leer je samen met alle andere schoolsporters de eerste keer de echte basisvaardigheden. Daarna train je drie keer mee met een team van jouw leeftijd. Als je het leuk vindt mag je op zaterdag ook mee naar thuiswedstrijden om plaats te nemen in de dug-out. Zo ervaar je het echte teamgevoel! De laatste twee trainingen voor de zomervakantie krijg je gerichte vaardigheidstrainingen met alle (andere) nieuwe leden van jouw leeftijd. Als je besluit om ook lid te worden, ben je meteen klaar om in te stromen in een team!

De 5-6 jarige 'Funkeys' spelen / trainen / hockeyen op onze nevenlocatie aan de Cronesteinkade. Meisjes en jongens door elkaar. Met heel veel lol en spelplezier. Via Schoolsport071 kan je 6 keer meedoen om dit te ervaren en om te bekijken of hockey jouw sport is.

Informatie over de vereniging LHC Roomburg vind je op onze website.

NB: Als je al weet dat hockey jouw sport is en je zeker lid wilt worden; meld je dan direct aan via onze website om de meeste kans te maken op een plek!

 
27-4-2024 Algemeen