Zoek je een team? Kijk in de Roomburg Senioren Spelersbank!

9-5 Nieuws De LHC Roomburg Senioren Spelersbank voor seizoen 2023/2024 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams!

Houd dit bericht in de gaten voor de meest recente beschikbare plekken. Spreekt een team je aan, stuur gerust een berichtje naar de betreffende contactpersoon en wie weet schitter jij volgend seizoen in het oranje/blauw op de hockeyvelden!

Wil je liever nog even sparren over de opties, stuur dan een mail naar [email protected].

NB: Wil jij ook een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Mail dan met Lucille via [email protected] met de volgende informatie: team, speelklasse, leeftijdsgroep, type speler(s) gezocht en benodigde ervaring. Begeleid dit door een wervend tekstje, contactgegevens en een teamfoto!

--------------------------------------------------------------------
Vacatures:

Team: D30-1
Klasse
: 1e klasse
Leeftijd
: 30 +
Gezocht
: Veldspelers (achter, midden, voor)
Ervaring
: hockey ervaring is gewenst en je bent altijd welkom om een keer mee te trainen om te kijken of het niveau past!


Ben jij op zoek naar een leuk veterinnenhockeyteam in Leiden? Ben je enigszins fanatiek maar hou je ook van gezelligheid? Dan zoeken wij jou voor aankomend seizoen (‘23/24)! Wij zijn een team van 15 met een mix van alle leeftijden (35-55 jaar) en trainen op de woensdagavond. Wil je een keertje vrijblijvend meetrainen? Stuur Jovanka (0622461961) dan een appje :)

--------------------------------

Team: Dames 3 (O)
Klasse: Reserve 1e klasse
Leeftijd: 18+
Gezocht: Veldspeelsters (voor, midden, achter)
Ervaring: Je hebt in een eerste of tweede team gespeeld in de jeugd of dames met een redelijk niveau.


Ben jij opzoek naar een gezellig dames team maar hou jij er ook van om een serieus potje te hockeyen? Dan ben je bij Dames 3 op het juiste adres. Wij houden ervan om lekker te hockeyen maar vinden het ook heel belangrijk om leuke dingen met elkaar te doen. Zo hebben wij ieder jaar een date diner en gaan we ieder jaar op teamweekend.
Lijkt het je wat om op een leuk niveau te hockeyen? Twee trainingen en een wedstrijd maar vind je gezelligheid ook belangrijk? Stuur dan een berichtje naar: 0624671554 en wie weet zien we je binnenkort op een training!


--------------------------------

Team: Dames 10
Klasse: Reserve 4e klasse
Leeftijd: 18+
Gezocht: Veldspeelsters (voor, midden, achter)
Ervaring: hockey ervaring is gewenst en je bent altijd welkom om een keer mee te trainen om te kijken of het niveau past!
 


Zoek jij een gezellig team maar houd je ook van een fanatiek potje hockeyen? Heb je zin in karaokeavonden en een gezellige derde helft inclusief bitterballen? Kom dan een keer met ons meetrainen! D10 is een team van meiden tussen de 24 en 35 jaar oud. We trainen op dinsdag met onze toptrainer en we hebben een vaste keeper! We organiseren veel leuke teamuitjes en er wordt wekelijks door een groepje speelsters samen in de sportschool gesport. Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Stuur Iris dan een berichtje op 0683388639!


--------------------------------

Team: D2
Klasse: reserve overgangsklasse 
Leeftijd: 25+
Gezocht: keeper (!) (eventueel veldspeler)
Ervaring: Ervaring is gewenst ivm niveau van klasse. Maar vooral welkom om een keer mee te trainen en te kijken of het matcht!Zin om weer te schitteren op het hockeyveld?
Welkom bij ons team van iets oudere meiden (ong. 25-35) die vroeger vrijwel allemaal hoog gehockeyd hebben. Tegenwoordig heeft iedereen gewoon een leven, dus trainen we slechts één keer per week (op dinsdag). Dat weerhoudt ons er echter niet van om op de zondag bloedfanatiek het veld te betreden. En na de wedstrijd? Dan kunnen we heerlijk met elkaar lachen en (vega)knaks smikkelen.
Ben jij die ervaren keeper of speelster die ons komt versterken? Stuur dan een appje naar Ilse (06-53252047) of mail Roomburg via [email protected]!

 
9-5-2023 Senioren