Bekijk de nieuwe Roomburg Sponsor Brochure!

20-11 Nieuws

Per september is de Sponsorcommissie deels vernieuwd. We danken de afgezwaaide leden Robert den Boer en Sander Blanken voor hun vele trouwe dienstjaren! 

Nieuw bloed, nieuwe idee├źn; met trots lanceert de Sponsorcommissie de nieuwe Brochure sponsoring LHC Roomburg 2023-2024. Trots op de mooie vereniging die we hebben, denken we zeer aantrekkelijk te zijn voor bestaande en nieuwe sponsoren!

Met meer dan 1400 leden, 100+ teams, veel actieve vrijwilligers en een grote hoeveelheid bezoekers ieder weekend, zijn we immers de grootste sportvereniging van Leiden. Met de promotie van Heren 1 naar de Overgangsklasse, de in de Landelijke Top spelende Veteranen en de verschillende Landelijk spelende teams, is het sponsorbereik zeker niet beperkt tot de Leidse regio. Ook het beroemde driedaagse PIMs toernooi trekt bezoekers van ver daarbuiten.

Vind jij LHC Roomburg ook aantrekkelijk voor sponsoring en heb of ken jij een bedrijf dat zou kunnen sponsoren? Neem contact op met de Sponsorcommissie via [email protected].

Ben je enthousiast geworden en zou je misschien ook een bijdrage willen leveren aan sponsoring? De Sponsorcommissie zoekt nog nieuwe leden, bij voorkeur vanuit de Veteranen en vanuit de Jongste Jeugd, maar iedereen is welkom! Mail met voorzitter Barry Lassche via [email protected] of spreek een van de commissieleden aan.

 
20-11-2024 Sponsoring