Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor LHC Roomburg?

12-1 Nieuws Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor LHC Roomburg? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor LHC Roomburg & goed voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt LHC Roomburg met €250 voor de clubkas!

Elkaar helpen

Rabobank is al jaren partner van LHC Roomburg. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

LHC Roomburg-actie voor hypotheekgesprek

Tot en met mei 2024 kun jij €250 voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor een nieuwe tribune. Voor een afspraak bel je met Rabobank medewerker en Heren 1 speler Thomas Visser op (06) 214 56 822.

Op deze Actie zijn Actievoorwaarden van toepassing. Voor de Actievoorwaarden klik hier. 
12-1-2024 Sponsoring